destere de çok pasifleşti iyice ramazan ayı yaramadısonunda güzel kızları görmekten dolayı intihar etmeye karar vermiş diyolla![]()
destere de çok pasifleşti iyice ramazan ayı yaramadısonunda güzel kızları görmekten dolayı intihar etmeye karar vermiş diyolla![]()
iyi oldu forumun terbiyesini şey ediyidi şopardestere de çok pasifleşti iyice ramazan ayı yaramadı![]()
çok güzel ya![]()
güzelliğe for@destere @Harunnn60 @*YıldırıM* @gözlemci @HachiKo
@Çiğdem- bu kez çatlamaz toptan yok olur![]()
sonunda güzel kızları görmekten dolayı intihar etmeye karar vermiş diyolla![]()
iskelet gibi olmuş resmençiğdem bügün yoktu nerde acaba ?![]()
meryemi de beğenmiyor hasbam .ssiskelet gibi olmuş resmen
benim çevremdede doğum yapan arkadaşlarım oluyor ama hemen toparlıyorlar forumlarınada ulaşıyorlar hemen bu kadın okadar imkanı olmasına rağmen hala toparlanamamış şu halide hiç çekici değil kesinlikle birşey derdim ama şikayet olmasın diye demiyorum![]()
amann her kapılan yakısıklı çocuğu bend ert ediceksem hiç derdim bitmez cnm banane![]()
@Çiğdem- bak parlak oğlanı kapmışlar avcunu yala#tolgasarıtas
![]()
[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] ile [HASHTAG]#gulfemhatun[/HASHTAG] tatilde @mrt-06 @yatutarsa @gözlemci @sokak sanati @sürgünüm
![]()
![]()
sultanların sultanı [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] kızının adını taşıyan kolyesiyle@HachiKo [HASHTAG]#meryemuzerli[/HASHTAG]
nasılsa hiçbiri sana bakmiyiamann her kapılan yakısıklı çocuğu bend ert ediceksem hiç derdim bitmez cnm banane![]()
İlk resimdekiler kim lo?![]()
@Çiğdem- bak parlak oğlanı kapmışlar avcunu yala#tolgasarıtas
![]()
[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] ile [HASHTAG]#gulfemhatun[/HASHTAG] tatilde @mrt-06 @yatutarsa @gözlemci @sokak sanati @sürgünüm
![]()
![]()
sultanların sultanı [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] kızının adını taşıyan kolyesiyle@HachiKo [HASHTAG]#meryemuzerli[/HASHTAG]
ohaaa benden 1 yaş küçük diye ne ablası eşşek kadar adamnasılsa hiçbiri sana bakmiyihem bu 22 yaşoında kardeşin sayılır senin sana abla der
![]()
cihangir işte öteki kız da arkadaşıİlk resimdekiler kim lo?
😱 çoluk çocuğa göz koymuş vışşhhhohaaa benden 1 yaş küçük diye ne ablası eşşek kadar adam![]()
hahahah sen sussana beee okadar yaşlımıyım ben 10 yasından küçükler abla diyebilir sadece bana üstü diyemez
Tolga Sarıtaş mı.😱
Çok tatlıymış maşallah![]()
nursuz [HASHTAG]#nurfettahoglu[/HASHTAG] ve şirin bebek @sürgünüm @ABAY_06 @mrt-06 @sokak sanati @yatutarsa