Sultanlarımız Sosyal Medyada

Şirketimiz sırf filmini çekecek diye bende madonna kitabını aldım:F 25de duruyor hala:F

gölgeyi kadının yüzü sandım kim şişirdi meryoşu diyecektimki son anda gölge olduğunu farkettik :)

universitede bende okumak zorunda kalmistim :A Harry Potter bile okudum. mecburi bir kursdu :A

haahaha aa ne çabuk büyüdü bu kız ayoll daha dün konuşuyorduk doğdu diye :F

kendini buna benzetmen hiç hoş değil seni kimlere kimlere benzettilerde kabul etmedim :) sende gidip en pis resimlerden birini seçmişsin :)
sultişlerimiz yine bir araya gelmişler :bhr: inşallah üçü de şu vampir dizisindeo ynar @Çiğdem- mecburen izlemek zorunda kalır:A @Thequeer @Yiğitt
@Harunnn60 @gizem ak
DTgiPhyXcAETVvQ.jpg

sultişlerimiz yine bir araya gelmişler :bhr: inşallah üçü de şu vampir dizisindeo ynar @Çiğdem- mecburen izlemek zorunda kalır:A @Thequeer @Yiğitt
@Harunnn60 @gizem ak
DTgiPhyXcAETVvQ.jpg
geldin bu haberi verdin gittin yani şu yabancı filmler şeysinide oylayaydında öyle kaçaydın hogatha seni bekliyordu :)
üçü bir arada harika gider nescafe gibi :)

Madem mezarından çıktın şu dizileri oylamadan ne gidiyon ayoll seni 2.aşamaya almayacaz bu gidişle :A Tekrar mezarından çıkınca ben toplayana kadar listeni yap dünya kadar şey izliyon gerçi tek sen izliyon ama olsun :A :A :A @Harunnn60 @Forumdash @destere
aslında tosbağayı beklemen gerekmiyor zaten izlediği diziler en fazla kendisinden oy alır başkada izleyen yok direk bunu jürilikten at gitsin :)

geldin bu haberi verdin gittin yani şu yabancı filmler şeysinide oylayaydında öyle kaçaydın hogatha seni bekliyordu :)

aslında tosbağayı beklemen gerekmiyor zaten izlediği diziler en fazla kendisinden oy alır başkada izleyen yok direk bunu jürilikten at gitsin :)
Bana laf edip gitmiş bir onu eksik etmiyor :A :A :A

Madem mezarından çıktın şu dizileri oylamadan ne gidiyon ayoll seni 2.aşamaya almayacaz bu gidişle :A Tekrar mezarından çıkınca ben toplayana kadar listeni yap dünya kadar şey izliyon gerçi tek sen izliyon ama olsun :A :A :A @Harunnn60 @Forumdash @destere

kız bu kızlar çok safoz meryem shoplu paylaşmıuş nur shopsuz selma farklı bir poz paylaşmış ayol insan anlaşır da birbirlerinin foyası ortaya çıkmaz:A