oşşttt köpük diyorum sanahhahah aa bu kadında tüm arapları toplamıs ayoll![]()
![]()
![]()
![fgdfgdfg.png fgdfgdfg.png](https://fav10.net/forum/data/attachments/54/54066-c9356a702ff5a9bc6c2327139d6faa7a.jpg?hash=yTVqcC_1qb)
oşşttt köpük diyorum sanahhahah aa bu kadında tüm arapları toplamıs ayoll![]()
![]()
![]()
yine ülkerlerde dolaşmak içinmi ayrılmıs eşkiyadan zırt pırt gidiyor raci bey bir ayar çekmesi lazımoşşttt köpük diyorum sanaçatla emi
bak bu da adam sandler yaşlanınca amerikan dizilerindeki ortadoğulu adamlara benzemiş.ss @OzaN @destere @Tolstoyevski @yatutarsa Ekli dosyayı görüntüle 55489
kız senin ayarların bozulur inşallah suzi gelip ilyasa tecavüz edinceyine ülkerlerde dolaşmak içinmi ayrılmıs eşkiyadan zırt pırt gidiyor raci bey bir ayar çekmesi lazım![]()
@Çiğdem- incelemistir soralim birEkli dosyayı görüntüle 55492
Bu resimde hepsinin yüzü sanki kirli çıkmış. Yoksa bana mı öyle geliyor. Özellikle Arasın.![]()
Hepsi tipsiz Barış hariç. Ne buluyor bunlarda anlamadım.@Çiğdem- incelemistir soralim bir![]()
@Çiğdem- le @Yiğitt i solladin resmen😱Hepsi tipsiz Barış hariç. Ne buluyor bunlarda anlamadım.
Benim parlağım bu.
Ekli dosyayı görüntüle 55494
Onlar total grubu seviyor. 😕
Bizimle diğil.Hepsi tipsiz Barış hariç. Ne buluyor bunlarda anlamadım.
Benim parlağım bu.
Ekli dosyayı görüntüle 55494
Haspam sen ne anlarsın yagusuglu dan.Bizimle diğil.![]()
şer ittifakı toplanmış yine
Şirketimiz sırf filmini çekecek diye bende madonna kitabını aldım25de duruyor hala
![]()
gölgeyi kadının yüzü sandım kim şişirdi meryoşu diyecektimki son anda gölge olduğunu farkettik![]()
universitede bende okumak zorunda kalmistimHarry Potter bile okudum. mecburi bir kursdu
![]()
haahaha aa ne çabuk büyüdü bu kız ayoll daha dün konuşuyorduk doğdu diye![]()
sultişlerimiz yine bir araya gelmişlerkendini buna benzetmen hiç hoş değil seni kimlere kimlere benzettilerde kabul etmedimsende gidip en pis resimlerden birini seçmişsin
![]()
Ortadaki D'de, diğerleri boşta. D'm bakalım diğerlerini de kapacak mı?sultişlerimiz yine bir araya gelmişlerinşallah üçü de şu vampir dizisindeo ynar @Çiğdem- mecburen izlemek zorunda kalır
@Thequeer @Yiğitt
@Harunnn60 @gizem ak
![]()
Meryem'in estetikli dudağı çok kötü ya.sultişlerimiz yine bir araya gelmişlerinşallah üçü de şu vampir dizisindeo ynar @Çiğdem- mecburen izlemek zorunda kalır
@Thequeer @Yiğitt
@Harunnn60 @gizem ak
![]()
Madem mezarından çıktın şu dizileri oylamadan ne gidiyon ayoll seni 2.aşamaya almayacaz bu gidişlesultişlerimiz yine bir araya gelmişlerinşallah üçü de şu vampir dizisindeo ynar @Çiğdem- mecburen izlemek zorunda kalır
@Thequeer @Yiğitt
@Harunnn60 @gizem ak
![]()
geldin bu haberi verdin gittin yani şu yabancı filmler şeysinide oylayaydında öyle kaçaydın hogatha seni bekliyordusultişlerimiz yine bir araya gelmişlerinşallah üçü de şu vampir dizisindeo ynar @Çiğdem- mecburen izlemek zorunda kalır
@Thequeer @Yiğitt
@Harunnn60 @gizem ak
![]()
aslında tosbağayı beklemen gerekmiyor zaten izlediği diziler en fazla kendisinden oy alır başkada izleyen yok direk bunu jürilikten at gitsinMadem mezarından çıktın şu dizileri oylamadan ne gidiyon ayoll seni 2.aşamaya almayacaz bu gidişleTekrar mezarından çıkınca ben toplayana kadar listeni yap dünya kadar şey izliyon gerçi tek sen izliyon ama olsun
![]()
![]()
@Harunnn60 @Forumdash @destere
Bana laf edip gitmiş bir onu eksik etmiyorgeldin bu haberi verdin gittin yani şu yabancı filmler şeysinide oylayaydında öyle kaçaydın hogatha seni bekliyordu
üçü bir arada harika gider nescafe gibi
aslında tosbağayı beklemen gerekmiyor zaten izlediği diziler en fazla kendisinden oy alır başkada izleyen yok direk bunu jürilikten at gitsin![]()
Madem mezarından çıktın şu dizileri oylamadan ne gidiyon ayoll seni 2.aşamaya almayacaz bu gidişleTekrar mezarından çıkınca ben toplayana kadar listeni yap dünya kadar şey izliyon gerçi tek sen izliyon ama olsun
![]()
![]()
@Harunnn60 @Forumdash @destere
kız bu kızlar çok safoz meryem shoplu paylaşmıuş nur shopsuz selma farklı bir poz paylaşmış ayol insan anlaşır da birbirlerinin foyası ortaya çıkmazgeldin bu haberi verdin gittin yani şu yabancı filmler şeysinide oylayaydında öyle kaçaydın hogatha seni bekliyordu
üçü bir arada harika gider nescafe gibi
aslında tosbağayı beklemen gerekmiyor zaten izlediği diziler en fazla kendisinden oy alır başkada izleyen yok direk bunu jürilikten at gitsin![]()
şoplu şopsuz farketmiyor hammaddesi güzel bunlarınkız bu kızlar çok safoz meryem shoplu paylaşmıuş nur shopsuz selma farklı bir poz paylaşmış ayol insan anlaşır da birbirlerinin foyası ortaya çıkmaz![]()