ayyyy bu kadına her laf attığımda yorumumun altından yaa sen çıkıyorsun yıldırım yada @xemrexxx çıkıyorKıskanma hemen gönüllerin sultanını
Kıskanma hemenÇok güzel
Sultanım istesin ona bir koli alırım
haddini bil çirkin .ssayyyy bu kadına her laf attığımda yorumumun altından yaa sen çıkıyorsun yıldırım yada @xemrexxx çıkıyor
bundan sonraa tahminn yapmaya çalısıcam hangisinizin önce geliceğiyle ilgili
ayyyy bu kadına her laf attığımda yorumumun altından yaa sen çıkıyorsun yıldırım yada @xemrexxx çıkıyor
bundan sonraa tahminn yapmaya çalısıcam hangisinizin önce geliceğiyle ilgili
haddini bil çirkin .ss
aaaaa nekadar sevimsiz alan atmam ben bu kadına unutun yanıSende olumlu yorum yap kıskanma ben de yazmayayım
seni unutmalı esas liğme liğme edip denize atmalı seni.ssaaaaa nekadar sevimsiz alan atmam ben bu kadına unutun yanı
aaaaa nekadar sevimsiz alan atmam ben bu kadına unutun yanı
İnşallah yeni sezonda iddialı bir dizi ile döner
[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] mın kapak fotosu @Çiğdem- ne diyecek acep@*YıldırıM* @destere @yatutarsa @mrt-06 @Bully
Allah bu güzelliği @Çiğdem- in nazarından korusunEkli dosyayı görüntüle 39100 Miskim, Amberim, Varım, Sevgilim, Parlak Ayım, Mahremim, Varım, Güzeller içinde Sultanım.. Hayatım, Hasılım, Ömrüm, Şarab-ı Kevserim, Cennetim, Baharım, Sevincim, Günüm, Gülüm, Ey Gülen Gülüm, Sevincim, Eğlencem, Meclisim, Çıram, Güneşim, Mumum, Turuncum, Narım, Benim Yatak Odamın Mumu, Akıl Sahibim, Efendim, Gizlim, Açığım, Öğüdüm, Sultanım, Padişahım, Emirim, Cihan Ülkesinde Cihanım . .
<3 <3 <3 @*YıldırıM* @destere @Çiğdem- @KayıpSehir @yatutarsa @EnveR @mrt-06
bu engin in yüzünde hep bir yılanlık var.ss selim den miras kalmış herhalde önceden böyle değildi
parlak oğlanlar toplanmış ama kızlar @Çiğdem- bile çirkin
@yatutarsa @sokak sanati @Harunnn60 @KayıpSehir @destere @yakup09 @mrt-06
hangi selim adam 3 dizide oynadı 2sinde selimbu engin in yüzünde hep bir yılanlık var.ss selim den miras kalmış herhalde önceden böyle değildi
ii. selimhangi selim adam 3 dizide oynadı 2sinde selim
Hatice'm ve Nur'um çokzel yine[HASHTAG]#enginozturk[/HASHTAG] nursuzla resmini paylaşmış.ss @mrt-06 @yatutarsa @Bully @sürgünüm @-potterhead-
[HASHTAG]#selmaergec[/HASHTAG] de sinem koballa setten resmini paylaşmış@Çiğdem- sakın bakma@HachiKo @destereEkli dosyayı görüntüle 39154
Ekli dosyayı görüntüle 39155
engin değil nurum enginle resmini paylaşmış.ss[HASHTAG]#enginozturk[/HASHTAG] nursuzla resmini paylaşmış.ss @mrt-06 @yatutarsa @Bully @sürgünüm @-potterhead-
[HASHTAG]#selmaergec[/HASHTAG] de sinem koballa setten resmini paylaşmış@Çiğdem- sakın bakma@HachiKo @destereEkli dosyayı görüntüle 39154
Ekli dosyayı görüntüle 39155
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?