nursuzu takip edecek halim yok .ss @mrt-06 yine neriman reklamı ay içim çıktıengin değil nurum enginle resmini paylaşmış.ss
nursuzu takip edecek halim yok .ss @mrt-06 yine neriman reklamı ay içim çıktıengin değil nurum enginle resmini paylaşmış.ss
fan çalışması paylaşmıyoz bu konuda.ss![]()
bi saniye kalp krizi geçirmem gereken bi konu var![]()
kendin bul melun.sspardonhangisi doğru konu oraya taşıyayım
![]()
buldumkendin bul melun.ss
Nur'um iki sarışının arasında kalmış dizide de mi böyle olacak acaba[HASHTAG]#enginozturk[/HASHTAG] nursuzla resmini paylaşmış.ss @mrt-06 @yatutarsa @Bully @sürgünüm @-potterhead-
[HASHTAG]#selmaergec[/HASHTAG] de sinem koballa setten resmini paylaşmış@Çiğdem- sakın bakma
@HachiKo @destereEkli dosyayı görüntüle 39154
Ekli dosyayı görüntüle 39155
nurla sevgili olsun @Forumdash ın sevdiği ensestin yarısı olur en azındanNur'um iki sarışının arasında kalmış dizide de mi böyle olacak acaba
Engin'i sevmeye başlarım belki dizideki rolüne bağlı olarak.![]()
Hangi ensesti seviyorum laanurla sevgili olsun @Forumdash ın sevdiği ensestin yarısı olur en azından![]()
ensest demişim pardon karıştıHangi ensesti seviyorum laatiksinç :kusmasmiley:
Nur İlker'le olur herhalde.nurla sevgili olsun @Forumdash ın sevdiği ensestin yarısı olur en azından![]()
engin öztürk ün fgsn ve my performansınını düşünürsek nur u kaçırmazNur İlker'le olur herhalde.![]()
Nur 6 yaş büyük ama Engin'den. Engin'e İpek ya da Ceyda daha uygun olur gibi.engin öztürk ün fgsn ve my performansınını düşünürsek nur u kaçırmaz![]()
Yalan mı ? Önemli olan bu ikiliyi yanyana getirip insanların akıllarında ampulu yakmak bile reytingensest demişim pardon karıştıyasak aşk diyecektim
cemile ile damadını aynı yatağa sokma hayalleri kuruyon ya
![]()
o ampul seninle @destere nin aklında yanar ancaYalan mı ? Önemli olan bu ikiliyi yanyana getirip insanların akıllarında ampulu yakmak bile reyting![]()
kızlar neden o kadar itici ?![]()
parlak oğlanlar toplanmış ama kızlar @Çiğdem- bile çirkin
@yatutarsa @sokak sanati @Harunnn60 @KayıpSehir @destere @yakup09 @mrt-06
hadi mehmet günsur evli barklı çocuklu adam da diğer 2si güzel birileri bulmalıydıkızlar neden o kadar itici ?![]()
mehmet baştan oturmamalıydı yanlarında, ona hiç değinmiyorum bile.hadi mehmet günsur evli barklı çocuklu adam da diğer 2si güzel birileri bulmalıydı![]()