ayyyy bu kadına her laf attığımda yorumumun altından yaa sen çıkıyorsun yıldırım yada @xemrexxx çıkıyorKıskanma hemen gönüllerin sultanını
Kıskanma hemenÇok güzel
Sultanım istesin ona bir koli alırım![]()
haddini bil çirkin .ssayyyy bu kadına her laf attığımda yorumumun altından yaa sen çıkıyorsun yıldırım yada @xemrexxx çıkıyor
bundan sonraa tahminn yapmaya çalısıcam hangisinizin önce geliceğiyle ilgili![]()
ayyyy bu kadına her laf attığımda yorumumun altından yaa sen çıkıyorsun yıldırım yada @xemrexxx çıkıyor
bundan sonraa tahminn yapmaya çalısıcam hangisinizin önce geliceğiyle ilgili![]()
haddini bil çirkin .ss
aaaaa nekadar sevimsiz alan atmam ben bu kadına unutun yanıSende olumlu yorum yap kıskanma ben de yazmayayım
![]()
seni unutmalı esas liğme liğme edip denize atmalı seni.ssaaaaa nekadar sevimsiz alan atmam ben bu kadına unutun yanı![]()
aaaaa nekadar sevimsiz alan atmam ben bu kadına unutun yanı![]()
İnşallah yeni sezonda iddialı bir dizi ile döner![]()
[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] mın kapak fotosu @Çiğdem- ne diyecek acep@*YıldırıM* @destere @yatutarsa @mrt-06 @Bully
Allah bu güzelliği @Çiğdem- in nazarından korusunEkli dosyayı görüntüle 39100 Miskim, Amberim, Varım, Sevgilim, Parlak Ayım, Mahremim, Varım, Güzeller içinde Sultanım.. Hayatım, Hasılım, Ömrüm, Şarab-ı Kevserim, Cennetim, Baharım, Sevincim, Günüm, Gülüm, Ey Gülen Gülüm, Sevincim, Eğlencem, Meclisim, Çıram, Güneşim, Mumum, Turuncum, Narım, Benim Yatak Odamın Mumu, Akıl Sahibim, Efendim, Gizlim, Açığım, Öğüdüm, Sultanım, Padişahım, Emirim, Cihan Ülkesinde Cihanım . .
<3 <3 <3 @*YıldırıM* @destere @Çiğdem- @KayıpSehir @yatutarsa @EnveR @mrt-06
bu engin in yüzünde hep bir yılanlık var.ss selim den miras kalmış herhalde önceden böyle değildi![]()
parlak oğlanlar toplanmış ama kızlar @Çiğdem- bile çirkin
@yatutarsa @sokak sanati @Harunnn60 @KayıpSehir @destere @yakup09 @mrt-06
hangi selim adam 3 dizide oynadı 2sinde selimbu engin in yüzünde hep bir yılanlık var.ss selim den miras kalmış herhalde önceden böyle değildi![]()
ii. selimhangi selim adam 3 dizide oynadı 2sinde selim![]()
Hatice'm ve Nur'um çokzel yine[HASHTAG]#enginozturk[/HASHTAG] nursuzla resmini paylaşmış.ss @mrt-06 @yatutarsa @Bully @sürgünüm @-potterhead-
[HASHTAG]#selmaergec[/HASHTAG] de sinem koballa setten resmini paylaşmış@Çiğdem- sakın bakma
@HachiKo @destereEkli dosyayı görüntüle 39154
Ekli dosyayı görüntüle 39155
engin değil nurum enginle resmini paylaşmış.ss[HASHTAG]#enginozturk[/HASHTAG] nursuzla resmini paylaşmış.ss @mrt-06 @yatutarsa @Bully @sürgünüm @-potterhead-
[HASHTAG]#selmaergec[/HASHTAG] de sinem koballa setten resmini paylaşmış@Çiğdem- sakın bakma
@HachiKo @destereEkli dosyayı görüntüle 39154
Ekli dosyayı görüntüle 39155