ne hale gelmis. Sen ndn forumdasin bugun persembe ddegil.nur fettahoğlu![]()
bitti işne hale gelmis. Sen ndn forumdasin bugun persembe ddegil.
et lo meryemi mi kötülüyirbitti iş@Çiğdem- de ben yokken meryeme çok laf atmış haddini bildirmek gerek oklavayı sırtından eksik etmemeli
![]()
güzel olan herkesi kötülüyor o şoparet lo meryemi mi kötülüyir![]()
et lo meryemi mi kötülüyir![]()
dikkat ettiysen sana kimse nerdeydin demiyor neden geldin diyor emree hahahahbitti iş@Çiğdem- de ben yokken meryeme çok laf atmış haddini bildirmek gerek oklavayı sırtından eksik etmemeli
![]()
ayol herkesi oklavayla tehdit ettirip söyletiyon sendikkat ettiysen sana kimse nerdeydin demiyor neden geldin diyor emree hahahah![]()
dikkat ettiysen sana kimse nerdeydin demiyor neden geldin diyor emree hahahah![]()
ayol herkesi oklavayla tehdit ettirip söyletiyon sen![]()
yok lo sasirdim yalnız ca ne usi var forumda diyedikkat ettiysen sana kimse nerdeydin demiyor neden geldin diyor emree hahahah![]()
cok güzel
kol saati konusuna ankette bende kolumdakı saatleri koymustum meryem benden kıskanmıs hemen
yok artık koskoca dünya starı seni mi kıskanacakkol saati konusuna ankette bende kolumdakı saatleri koymustum meryem benden kıskanmıs hemen![]()
@cookies ben senin konuna kolumdakı saatleri koymadımmı meryemde benden görmüş iştee hahahyok artık koskoca dünya starı seni mi kıskanacak![]()
valla koydun hahahaha meryem senden kopya cekmis oluyo simdi@cookies ben senin konuna kolumdakı saatleri koymadımmı meryemde benden görmüş iştee hahah![]()
bozacının şahidi şıracı.ss@cookies ben senin konuna kolumdakı saatleri koymadımmı meryemde benden görmüş iştee hahah![]()
alla alla git konuya gir bakk konuda duruyorbozacının şahidi şıracı.ss
![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] sevelim sevişelim diyor evrensel mesajalrı ile @Çiğdem- i çatlatıyor
@destere @sürgünüm @ABAY_06 @Forumdash

hygç pozuEkli dosyayı görüntüle 38319
halkın sultanı [HASHTAG]#hurrremeryem[/HASHTAG] halkın içinde bisikletle@sürgünüm @destere @Forumdash @yatutarsa @*YıldırıM*