demek ki kabul ediyorsunsanane beee bir rüyama burnunu sokmadığın kalmıştı![]()
demek ki kabul ediyorsunsanane beee bir rüyama burnunu sokmadığın kalmıştı![]()
hayırr herşeye burnunu sokma diyorum birşey kabul ettiğim yok 🙂demek ki kabul ediyorsun![]()
😱 rüyalarında jensenı oklava ile rehin alıp kötü emellerine alet ettiğin yalan mıhayırr herşeye burnunu sokma diyorum birşey kabul ettiğim yok 🙂
🙂
ayol @Çiğdem- in hayal dünyassı geniştir her gece rüyalarından jensen ile neler yapıyor neler![]()
sanane beee bir rüyama burnunu sokmadığın kalmıştı![]()
demek ki kabul ediyorsun![]()
hayırr herşeye burnunu sokma diyorum birşey kabul ettiğim yok 🙂
🙂
Jensen kim tanimiyorum ama @Çiğdem- yakisir sana rüyalar ruyalarinsa bile jensen once @destere ye bakiyodur sonra sana😱 rüyalarında jensenı oklava ile rehin alıp kötü emellerine alet ettiğin yalan mı![]()
ian somenhalderi ne cabuk unuttun lojensen ackles süpernaturalın basrol oyuncularından dean canlandırıyor
şuan dünya üzerinde en yakısıklı kusursuz erkek bence 🙂
🙂
Kıskançlıkta son noktaamannnn pörtlek gözlü birşey![]()
O şopar benim vekilim olsun neden ben onun vekili oluyorum
unuturmuyum hiç top 3 şu şekildeian somenhalderi ne cabuk unuttun lo![]()
tamam o senin vekilin olsunnO şopar benim vekilim olsun neden ben onun vekili oluyorum![]()
3ü de @destere nin gülleriunuturmuyum hiç top 3 şu şekilde
1-jensen ackles
2- joseph morgan
3-Ian somerhalder
bu 3 oyuncuyu herkesten ayrı tutuyorum yaratılış harikası üçüde
tamam o senin vekilin olsunn![]()
aman bununda iyiki çocuğu olmus görmemişler gibi davranıyor birisi nazarlarsa görür ozaman kem göz çok varr![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] ve larası@Çiğdem- anında 500 parçaya bölünmüş görünce
@destere @sürgünüm @ABAY_06 @*YıldırıM* @HachiKo @Forumdash
gözü olanın gözünü çıkarırızaman bununda iyiki çocuğu olmus görmemişler gibi davranıyor birisi nazarlarsa görür ozaman kem göz çok varr![]()
yuhh sende ya iyi birisiyse nolucak beddua okumagözü olanın gözünü çıkarırız![]()
hele senin gözün varsa oklavalarını gözüne gözüne vururumyuhh sende ya iyi birisiyse nolucak beddua okuma![]()
aaa çokk ayıppp kadına şiddet uygulanmaz terbiye vermedilermi sana 🙂hele senin gözün varsa oklavalarını gözüne gözüne vururum![]()
![]()
![]()
ayol sen sayılmazsın sen @destere yi parlaklarla boynuzluyon az bile sanaaaa çokk ayıppp kadına şiddet uygulanmaz terbiye vermedilermi sana 🙂
🙂
bu kim 😱