@Doğu yu davet edin gidin birlikte
Bak adam seni de çağırdı hayırsız çıkmadı. İmkanlarda sinema için muazzam yani daha ne.Sen de gel monşer Seni evimin özel sinema salonunda ağırlayayım Altın kaplama patlamış mısır yeriz
@Doğu yu davet edin gidin birlikte
Bak adam seni de çağırdı hayırsız çıkmadı. İmkanlarda sinema için muazzam yani daha ne.Sen de gel monşer Seni evimin özel sinema salonunda ağırlayayım Altın kaplama patlamış mısır yeriz
Kim hayırsızBak adam seni de çağırdı hayırsız çıkmadı. İmkanlarda sinema için muazzam yani daha ne.
Arrowu izledim ama bağlayamadımBvS'den iyidi bana göre, eğlenceli olmuş. Genelde sürekli birşeyleri parçalamaya yönelik olduğu kısmı sıkıntı bence, geçen filmde aynısı olmuştu. Marvel'de şehirleri patlatıyor ama sanki daha ışıklı, parlak bir şekilde. Buralarda hep Batman işi karanlık alanlarda kalıyoruz.
Joker'i bildiğimiz Nolan jokeri olarak alırsak kötü, yeni bir karakter olarak bakarsak iyi bir oyunculuk sergiledi.
Hikayenin bağlı olduğu bölümü Arrow izleyenler bilir yabancılık çekmedik pek, Margot bence de filmin en büyük yıldızı sayılabilir, filmde daha çok Will'in üstüne oynasalarda. DC'nin sonunda sahalara dönmesi iyi birşey umarım üzerinde ki acemiliği bir an önce atıp Marvel'e bir rakip olabilirler. Gönlüm her zaman Batman'dan yana.
BvS'ye aynı puanı vermiştim sanırım, BvS'den iyiy di ama yinede eşit verelim.
7.5/10
Amanda Waller, Deadshot ve Katana Arrow'da da var. Hatta Suicide Squad'ın lafı da geçiyordu.Arrowu izledim ama bağlayamadım
Arrowda yoktu ki bu cadı
Director's Cut izledin değil mi?Tam yorum: http://izleryazar.com/suicide-squad-2016/
Vasat yorumlardan sonra beklentim düşüktü ama bu kadar kötü bir film de beklemiyordum. Bence berbattı. Senaryo rezalet.
Margot Robbie muhteşemdi. Çok iyi oynamış ama yetmiyor işte.
Bir de şarkılar iyiydi olumlu olarak.
Tamamladığım filmler arasından yılın en kötüsü:
3/10
Extended versiyon işte evet DC herhalde.Director's Cut izledin değil mi?
Gerçi çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum bile.
Aynen o. BvS'yi direk izlemiştim ama bunu erteleyeceğim biraz bayağı boş film maalesef.Extended versiyon işte evet DC herhalde.
10 dakika bir şey eklemişler zaten ya çok fark olduğunu sanmam.Aynen o. BvS'yi direk izlemiştim ama bunu erteleyeceğim biraz bayağı boş film maalesef.
Aynen öyle 10 dakikada da ağırlıklı Joker varmış sinemada epey azdı sahneleri.10 dakika bir şey eklemişler zaten ya çok fark olduğunu sanmam.
Joker berbatmış zaten hiç olmasa da olurdu.Aynen öyle 10 dakikada da ağırlıklı Joker varmış sinemada epey azdı sahneleri.
Hayda. Bu Joker çizgi romandaki Jokerlere daha çok benzeyen bir tipti. Çizgi roman okurlarının çoğu bayıldı bu Joker'e.Joker berbatmış zaten hiç olmasa da olurdu.
Hata çizgi romanlardaymış o zaman. Gerçi senaryo iyi olsa Joker de iyi olabilirdi. Batman filminde göreceğiz bakalım.Hayda. Bu Joker çizgi romandaki Jokerlere daha çok benzeyen bir tipti. Çizgi roman okurlarının çoğu bayıldı bu Joker'e.
Batman filminde ana düşman Deathstroke. Joker filmde hiç olmayabilir olursa bile rolü az olacak.Hata çizgi romanlardaymış o zaman. Gerçi senaryo iyi olsa Joker de iyi olabilirdi. Batman filminde göreceğiz bakalım.
Güzel haber. Zaten Joker çok tepki aldı o nedenle ana düşman yapmamaları isabet.Batman filminde ana düşman Deathstroke. Joker filmde hiç olmayabilir olursa bile rolü az olacak.
Ben Affleck seçimi yaptı. Şu ana dek seçimleri çok iyi.Güzel haber. Zaten Joker çok tepki aldı o nedenle ana düşman yapmamaları isabet.