Diziler bu Neflxte izlediğimiz beyin yakan diziler işte Castle Rock ta öyleydi @Forumdash abicim bakmadıO film ayrı da diziler için de aynı şeyi söylüyorFlash'a gelene kadar izlenecek 1000 tane dizi bulabilirim, yine de izlemem o diziyi
Diziler bu Neflxte izlediğimiz beyin yakan diziler işte Castle Rock ta öyleydi @Forumdash abicim bakmadıO film ayrı da diziler için de aynı şeyi söylüyorFlash'a gelene kadar izlenecek 1000 tane dizi bulabilirim, yine de izlemem o diziyi
Beddua hakkım olsa şey derdim "CW'nun en leş dizisine bağimli ol"O film ayrı da diziler için de aynı şeyi söylüyorFlash'a gelene kadar izlenecek 1000 tane dizi bulabilirim, yine de izlemem o diziyi
Ya diyalogda anlamayacak ne var Çiğdem, sen insanlarla konuşmuyor musun nasıl anlaşıyorsun insanlarlaKoca kafa @MasacRE in tuhaf insanları işte ayollDİyalogta ne diyorlar anlamıyorum kıbana olay olacak sürekli
İlk sezonunun bilim kurgusu Darkı markı 3 e katlardı @MasacREFlash için de ilk zamanlar beyin yakan teoriler oluyorduSezon uzadikça işte eleştiri gelmeye başladi
Kak bacım ben izlicem Legion'uDiziler bu Neflxte izlediğimiz beyin yakan diziler işte Castle Rock ta öyleydi @Forumdash abicim bakmadıSizle dizi etkinliği olsun diye yıllardır izliyoruz yoksa saf fantastik dizi dısında izlemezdimAaa Legionu sen bıraktırdın bize onuda hep kütük kafana kakıcam
Altından kalkamayacakları şeylere girişmişler demek kiFlash için de ilk zamanlar beyin yakan teoriler oluyorduSezon uzadikça işte eleştiri gelmeye başladi
Yani sadece bi ton karakter oluşu bizi bizden aldi
Evet ama filmi geliyooooorrrAltından kalkamayacakları şeylere girişmişler demek ki
Normal mı konusuyr onlar beYa diyalogda anlamayacak ne var Çiğdem, sen insanlarla konuşmuyor musun nasıl anlaşıyorsun insanlarla
Diziler bu Neflxte izlediğimiz beyin yakan diziler işte Castle Rock ta öyleydi @Forumdash abicim bakmadıSizle dizi etkinliği olsun diye yıllardır izliyoruz yoksa saf fantastik dizi dısında izlemezdimAaa Legionu sen bıraktırdın bize onuda hep kütük kafana kakıcam
Legion'un 3. sezonu sonmuş zaten, hadi ben de tamamlayacağım onu. Var mısın Çiğdem?Kak bacım ben izlicem Legion'u
5-6 dk konuşma olmadan kameranın oradan oraya döndüğü bir şeyi hayatımda izlemedim, uydurma lütfenNormal mı konusuyr onlar beŞu beyin yakan dizileri baz al işteOlaysız sahnelerinde boş boş bakısmalar veya bir yere kamera dönüyor orayı 5-6 dakıka gösteriyor sen ne görüyorsunda ordan ip gibi yazıyorsun
Bu şeye benziyor ressamların sanatlarına bakınca insanlara öylesine çizikler boya renkleri gibi geliyor ama oradan bir entel çıkıyor ve masal anlatır gibi böyle şöyle anlatıyor insanlar o kişiye gıcık oluyor bizle sen işte
Legion'un 3. sezonu sonmuş zaten, hadi ben de tamamlayacağım onu. Var mısın Çiğdem?
destere gelince devam edelim onada bakıyoruz öyle bunada bakarızKak bacım ben izlicem Legion'u
Dünya kadar boş sahne var öyle senin çoğu dizinde5-6 dk konuşma olmadan kameranın oradan oraya döndüğü bir şeyi hayatımda izlemedim, uydurma lütfen
Evet ama filmi geliyooooorrr
Hay senin destere'nedestere gelince devam edelim onada bakıyoruz öyle bunada bakarız
Ah ah ne diyeyim ki sana Çiğdem, sana dizi, film izlemeyi bir öğretemedik gitti
Mesala Darkın 7.bölümüne hepiniz bayılmışsınız bomboş olaysız öyle bakar kör modunda izlediğim bir bölümdü yanı sende ip gibi yazmıssınAh ah ne diyeyim ki sana Çiğdem, sana dizi, film izlemeyi bir öğretemedik gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?