Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

O film ayrı da diziler için de aynı şeyi söylüyor
Flash'a gelene kadar izlenecek 1000 tane dizi bulabilirim, yine de izlemem o diziyi
Diziler bu Neflxte izlediğimiz beyin yakan diziler işte Castle Rock ta öyleydi @Forumdash abicim bakmadı
Sizle dizi etkinliği olsun diye yıllardır izliyoruz yoksa saf fantastik dizi dısında izlemezdim
Aaa Legionu sen bıraktırdın bize onuda hep kütük kafana kakıcam

Kak bacım ben izlicem Legion'u

Reactions: Çiğdem
Ya diyalogda anlamayacak ne var Çiğdem, sen insanlarla konuşmuyor musun nasıl anlaşıyorsun insanlarla
Normal mı konusuyr onlar be
Şu beyin yakan dizileri baz al işte
Olaysız sahnelerinde boş boş bakısmalar veya bir yere kamera dönüyor orayı 5-6 dakıka gösteriyor sen ne görüyorsunda ordan ip gibi yazıyorsun

Bu şeye benziyor ressamların sanatlarına bakınca insanlara öylesine çizikler boya renkleri gibi geliyor ama oradan bir entel çıkıyor ve masal anlatır gibi böyle şöyle anlatıyor insanlar o kişiye gıcık oluyor bizle sen işte

Kak bacım ben izlicem Legion'u
Legion'un 3. sezonu sonmuş zaten, hadi ben de tamamlayacağım onu. Var mısın Çiğdem?

5-6 dk konuşma olmadan kameranın oradan oraya döndüğü bir şeyi hayatımda izlemedim, uydurma lütfen

Reactions: Çiğdem
Ah ah ne diyeyim ki sana Çiğdem, sana dizi, film izlemeyi bir öğretemedik gitti
Mesala Darkın 7.bölümüne hepiniz bayılmışsınız bomboş olaysız öyle bakar kör modunda izlediğim bir bölümdü yanı sende ip gibi yazmıssın
Mesala aynı şeye bakıyoruz ama ben yazacak bişi bulamadım
@Forumdash