Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

O film ayrı da diziler için de aynı şeyi söylüyor :A Flash'a gelene kadar izlenecek 1000 tane dizi bulabilirim, yine de izlemem o diziyi :A
Diziler bu Neflxte izlediğimiz beyin yakan diziler işte Castle Rock ta öyleydi @Forumdash abicim bakmadı :F Sizle dizi etkinliği olsun diye yıllardır izliyoruz yoksa saf fantastik dizi dısında izlemezdim :F Aaa Legionu sen bıraktırdın bize onuda hep kütük kafana kakıcam :A :A :A

Diziler bu Neflxte izlediğimiz beyin yakan diziler işte Castle Rock ta öyleydi @Forumdash abicim bakmadı :F Sizle dizi etkinliği olsun diye yıllardır izliyoruz yoksa saf fantastik dizi dısında izlemezdim :F Aaa Legionu sen bıraktırdın bize onuda hep kütük kafana kakıcam :A :A :A
Kak bacım ben izlicem Legion'u :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ya diyalogda anlamayacak ne var Çiğdem, sen insanlarla konuşmuyor musun nasıl anlaşıyorsun insanlarla :A
Normal mı konusuyr onlar be :F Şu beyin yakan dizileri baz al işte :F Olaysız sahnelerinde boş boş bakısmalar veya bir yere kamera dönüyor orayı 5-6 dakıka gösteriyor sen ne görüyorsunda ordan ip gibi yazıyorsun :F

Bu şeye benziyor ressamların sanatlarına bakınca insanlara öylesine çizikler boya renkleri gibi geliyor ama oradan bir entel çıkıyor ve masal anlatır gibi böyle şöyle anlatıyor insanlar o kişiye gıcık oluyor bizle sen işte :A :A :A

Kak bacım ben izlicem Legion'u :A
Legion'un 3. sezonu sonmuş zaten, hadi ben de tamamlayacağım onu. Var mısın Çiğdem? :A

Normal mı konusuyr onlar be :F Şu beyin yakan dizileri baz al işte :F Olaysız sahnelerinde boş boş bakısmalar veya bir yere kamera dönüyor orayı 5-6 dakıka gösteriyor sen ne görüyorsunda ordan ip gibi yazıyorsun :F

Bu şeye benziyor ressamların sanatlarına bakınca insanlara öylesine çizikler boya renkleri gibi geliyor ama oradan bir entel çıkıyor ve masal anlatır gibi böyle şöyle anlatıyor insanlar o kişiye gıcık oluyor bizle sen işte :A :A :A
5-6 dk konuşma olmadan kameranın oradan oraya döndüğü bir şeyi hayatımda izlemedim, uydurma lütfen :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Yani sadece bi ton karakter oluşu bizi bizden aldi:A Anam DARK'a bile b** atabiliyoruz :F @MasacRE hep senin yüzünden git zıbar yat:F
@MasacRE in saçları yanmaya baslamıs kafasını çeşmeye tutsun :A :A :A
s-3ca8f06389690493a686b4ff77baee55fe81b258.webp

Ah ah ne diyeyim ki sana Çiğdem, sana dizi, film izlemeyi bir öğretemedik gitti :A
Mesala Darkın 7.bölümüne hepiniz bayılmışsınız bomboş olaysız öyle bakar kör modunda izlediğim bir bölümdü yanı sende ip gibi yazmıssın :F Mesala aynı şeye bakıyoruz ama ben yazacak bişi bulamadım :A :A :A @Forumdash