Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

Valla çok kalbimi kırdın @MasacRE
Hemen +9 fav10 mağdur itemi kullanıyorum forumda işe yarıyor bu.
Uzun zamandır atmıyordum
@Çiğdem @Forumdash @xemrexxx @sokak sanati

Ekli dosyayı görüntüle 69480
@MasacRE i biz @Forumdash a karşı okadar savunmustuk
Ne abarttınız be
Başta planladığımız şekilde bitireceğim ben, siz de 1 gün sonra bitirmiş olacaksınız işte ne olacak sanki

Reactions: MasacRE
3x6

Dustin'lerin tarafta pek bir şey olmadı. Bölüm boyu Steve'leri konuşturmak için uğraştı Ruslar. En son Dustin'ler kurtarmak için geri döndü onları. Bir şeyler yapmışlar orada ama yine de o kadar kişinin arasından kale gibi korunuyor denilen yerden öylece çıkarırlarsa çok saçma görünür.

El'lerin olduğu bölümlerde son kısımlar güzeldi. Billy'nin zihnine girmesi, geçmiş hatıralarını görmesi falan. En sonda da ele geçirdiği insanları kendine katarak iyice büyüdü canavar 😱

S03 - B07-08 (Sezon Finali)

O kadar boş boş konusuyorlardı ki kafa kalmadı
Sadece Rus bilim adamına üzüldüm. Tam da uyum sağlıyordu bizimkilere

Billy'e üzüldüm. Ama ölmesine sevindim. Bu kadar boş yapan bi karakter yazılmamiştir heralde
Ama ölümü duygusaldı.

Offff Hopper nasıl ölürsün sen yaaa
Sensiz dizi olmaz yemin ederim Eleven öksüz kaldı resmen
Umarim dizinin sonunda bahsedilen Amerikalı sensindir
El ve Hopper sahnesi çok iyiydi. Gözlerim doldu mektup sahnesinde...

El gücünü kazanır umarim
Hayır yani pokemon gibi bi an evrim geçirecek sandım. Charmender'dan Charizard'a dönüşü gibi

Dustin ve Suzie
Allah'ım siz nasıl ponçik bir çiftsiniz yaaaa

Genel olarak sezon ergenik aşk komedisi üzerinden yürüdü. Komedisi vardı ama aşk sahneleri gerçekten cekilecek dert değildi. Sezonda tek sevmediğim olarak gruplara bölünmesydi. Gruplara bölünmeseydi hep beraber işlenseydi senaryo çok daha iyi olurdu.

Efekt olarak hiç fena değildi. Hatta gerçekçiydi. Canavar insanlardan oluşuyordu ve yağ tabakaları bile vardi canavarda
Detaylı bi ayar çekilmişti. Güzeldi efektler...

Yeni sezon 2021'de gelir. Kim öle kim kala

Darısı başiniza
@Çiğdem @MasacRE @Harunnn60