Valla çok kalbimi kırdın @MasacRE
Hemen +9 fav10 mağdur itemi kullanıyorum forumda işe yarıyor bu.
Uzun zamandır atmıyordum
@Çiğdem @Forumdash @xemrexxx @sokak sanati 
@MasacRE i biz @Forumdash a karşı okadar savunmustukValla çok kalbimi kırdın @MasacREHemen +9 fav10 mağdur itemi kullanıyorum forumda işe yarıyor bu.
Uzun zamandır atmıyordum
Ekli dosyayı görüntüle 69480
Bacım insanlar niye vefasız böyle
Valla çok kalbimi kırdın @MasacREHemen +9 fav10 mağdur itemi kullanıyorum forumda işe yarıyor bu.
Uzun zamandır atmıyordum
Ekli dosyayı görüntüle 69480
Ne abarttınız be
Dark'ta seni bekledik şimdi ihanet ettin bizeNe abarttınız beBaşta planladığımız şekilde bitireceğim ben, siz de 1 gün sonra bitirmiş olacaksınız işte ne olacak sanki
![]()
Dark'ı beraber izlemedik mi, ne zaman geriye düştüm benDark'ta seni bekledik şimdi ihanet ettin bize![]()
Ne abarttınız beBaşta planladığımız şekilde bitireceğim ben, siz de 1 gün sonra bitirmiş olacaksınız işte ne olacak sanki
![]()
Carbon dizisinde de öyle olmuştuDark'ta seni bekledik şimdi ihanet ettin bize![]()
Bıraktım. İzlemeyeceğim. Tekrar tekrar aynı şeyleri izletiyorlar. Kötü başlangıç mutlu son, kötü başlangıç mutlu son. Yeter yani.Geçen sen de bunu sormuştun sanırım.@DarkLegenD
TWD oyunu izleyeceğine bunu izleseydi geride kalmazdıCarbon dizisinde de öyle olmuştu![]()
![]()
Oğlanın işi gücü var twd oyunuda izliyor
![]()
8.Bölümü Çarşmbaya bırakarak diziye hemen veda etmemiş oluyoruz bak @Forumdash şuan bitiriyor büyük ihtimalleTWD oyunu izleyeceğine bunu izleseydi geride kalmazdı@Harunnn60
Ne yaparsak yapalım o pancar motoruna yetişemiyoruz8.Bölümü Çarşmbaya bırakarak diziye hemen veda etmemiş oluyoruz bak @Forumdash şuan bitiriyor büyük ihtimalle![]()
![]()
@Harunnn60
Süper gidiyor şuan ayollTWD oyunu izleyeceğine bunu izleseydi geride kalmazdı@Harunnn60
Stranger Things daha süper gidiyorSüper gidiyor şuan ayollÇok şey kaçırdın
![]()
Yav he heStranger Things daha süper gidiyor![]()
Hadi ben kaçtım, gideyim de 6. bölümü izleyeyim@Çiğdem
Sana inat Çarşamba günü nispet ederek finali izleyecez @Harunnn60Yav he he![]()
Aynen Çiğdemim.