Netflix Stranger Things - 1. Sezon Yorumları

ilk 4 bölümü izledim @destere @Harunnn60 @xemrexxx @cookies

çocuk dizisi demek bence biraz haksız yorum olmuş ayoll bende lunaparkta oynuyorlar sanıyorum
sadece başrol oyuncuları çocuklardan oluşmuş onun harici dizinin konusu bilim kurgu - gelirim başta olmak üzere korku ve fantastikte barındırıyor cıvıl cıvıl bir dizi değil iç karaltıcı gergin bir dizi bence @mrt-06 da sevecek bu diziyi ayol

çocuklardan birisinin ablası var sürekli bir oğlanla sevişiyor o kızı hiç sevmedim

çocuklardan ise ilgimi çekmeyi başaran sadece şu 3 numara saç traşı olan oğlan ilgimi çekti biraz güçleri olan çocuk bana the returned dizisindeki şeytan oğlanı hatırlattı @destere sen bilirsin bir o çocuk ilgimi çekti şimdirik bakalım kalan 4 bölümde ne olur ayoll

3 numara traşlı oğlan dediğin sanırım 11(eleven)
o kız, kızım... Oğlan değil

Baya güldürdü
4 bölüm izle ve hala kıza erkek de

O kız benim ilgi odağım olmuştu ilk bölüm bence sevgilisi aynı @destere sürekli kızın yanına gidiyor

o ablayı bende sevmedim birde lisenin favorisiymiş tilki suratlı nancy
o lisede okumak istemezdim? en güzeli nancy ise yanmış ordakiler

Baya güldürdü

O kız benim ilgi odağım olmuştu ilk bölüm bence sevgilisi aynı @destere sürekli kızın yanına gidiyor

hogathanın alğısıyla alakalı
sevdiği parlakların hepsi oğlan kılıklı olduğu için bu sefer kızıda oğlan olarak alğılamış

Sabahtan beridir cevap yazmadiğina göre bir kızı beğendiği için inme indi heralde

Baya güldürdü

hogatha çağatay yumurtasıyla kendini içeri kapatıyor orda bir sorun yok? bir gün bende içeri geleyim diyorum bana gelince itiraz ediyor ?
yaw keşke yatabilseydik ? nerdeeee
bizde onun çabalıyoruz ama hiç bir ışık göremedik
yoksa şaşı kalkmaya razıydım yani
)
hhahahah ayy konuyu nereden nereye getirmiş bu @destere ayoll yatmak falan tövbe tövbe yaz ayından kış ayına bağlamış resmen 😱😱😱

dün gece ard arda izlemiştim birazda uykulu eleveni diğer oğlan çocuklar gibi erkek sandım ayoll
ama benim suçum yok şuna bakarmısınız nasıl kız çocuğuymuş bu yüzü bile benzemiyor

Israrcı olma ağır ol biraz
ağırda olduk sonuç yok hızlıda olduk sonuç yok
kız yumoş oğlanlardan hoşlanıyor bu saatten sonra kendimizi dopa çevirecek halimiz yok

bunumu oğlana benzettin hogatha
sen gerçeği desene? alğılarım herşeyi parlak bir oğlana çeviriyor dersen daha iyi anlatmış olursun

hhahaha aa o bumu şimdi 😱😱😱

sanki bu halini gördümde erkekd edim ayoll yukarıda paylaştığım fotodan erkek sandım gayette normal bence zten soğudum şuan

hhahaha aa o bumu şimdi 😱😱😱

sanki bu halini gördümde erkekd edim ayoll yukarıda paylaştığım fotodan erkek sandım gayette normal bence zten soğudum şuan
kız hem sempatik hemde yetenekli, çatlada patla hogatha
geleceğin yıldızı olacaktır eleven