Bu aralar epey yoğunum, geçen hafta başlasaydım planıma göre yetişirdim. Bir hafta gecikmeli başladım, normal.@MasacRE ile biz hemde @Harunnn60 da bitirdi Hahah yavasız dedikte ayoll sana git 1.sezonu tekrar mı izle dedik Şimdi tek başına izle
Bu aralar epey yoğunum, geçen hafta başlasaydım planıma göre yetişirdim. Bir hafta gecikmeli başladım, normal.@MasacRE ile biz hemde @Harunnn60 da bitirdi Hahah yavasız dedikte ayoll sana git 1.sezonu tekrar mı izle dedik Şimdi tek başına izle
Yoğun oldunu biliyorumda cnm boş vakit bulursan izledin dizinin sezonunu tekrar izliyorsun yada @MasacRE tuhaf dizilerine yöneliyorsun zamanını kötü kullanıyorsun @Forumdash @Harunnn60Bu aralar epey yoğunum, geçen hafta başlasaydım planıma göre yetişirdim. Bir hafta gecikmeli başladım, normal.
Bu aralar epey yoğunum, geçen hafta başlasaydım planıma göre yetişirdim. Bir hafta gecikmeli başladım, normal.
Ben de tekrar izleme boşuna demiştim ama takmış kafaya izleyecek Bir de biz 3. sezonu izleyene kadar ben komple 3 sezonu tamamlarım diyorduYoğun oldunu biliyorumda cnm boş vakit bulursan izledin dizinin sezonunu tekrar izliyorsun yada @MasacRE tuhaf dizilerine yöneliyorsun zamanını kötü kullanıyorsun @Forumdash @Harunnn60
Ben @Yiğitt e seni övdüm o konuda ama sende @Harunnn60 gibi oldun iyice iyi mesajları görmeyip rahmetlinin mesajalrını sadece görmeye odaklandın @ForumdashBen de tekrar izleme boşuna demiştim ama takmış kafaya izleyecek Bir de biz 3. sezonu izleyene kadar ben komple 3 sezonu tamamlarım diyordu
Ne zaman övdün kız 😱Ben @Yiğitt e seni övdüm o konuda ama sende @Harunnn60 gibi oldun iyice iyi mesajları görmeyip rahmetlinin mesajalrını sadece görmeye odaklandın @Forumdash
Önceki sayfadaNe zaman övdün kız 😱
Hahah görmemişim gerçekten Attım harikanıÖnceki sayfada
Rahmetliye odaklandın iyice @Harunnn60 paramı veriyor gizli gizli anlamadım @ForumdashHahah görmemişim gerçekten Attım harikanı
Ben de Mindhunter konusuna seni etiketledim ama görmedin Git de bak abiciğim dediğin insan rahmetlinin arkasından neler söylüyor @ForumdashRahmetliye odaklandın iyice @Harunnn60 paramı veriyor gizli gizli anlamadım @Forumdash
Aaa evet görmedim bir bakayım dur @ForumdashBen de Mindhunter konusuna seni etiketledim ama görmedin Git de bak abiciğim dediğin insan rahmetlinin arkasından neler söylüyor @Forumdash
Ben @Yiğitt e seni övdüm o konuda ama sende @Harunnn60 gibi oldun iyice iyi mesajları görmeyip rahmetlinin mesajalrını sadece görmeye odaklandın @Forumdash
Çatlasanız da patlasanız da ilk üç sezonu komple izleyeceğim.Ben de tekrar izleme boşuna demiştim ama takmış kafaya izleyecek Bir de biz 3. sezonu izleyene kadar ben komple 3 sezonu tamamlarım diyordu
"Sakın başlama diziye" diyecektim ama sen 2. kere başlamışsın...Dördüncü sezon başlamadan şöyle bir Stranger Things turu (6 Ekim - 13 Ekim) yaptım.
Sezonların puan ortalaması şu şekilde:
Birinci Sezon: 8.3
İkinci Sezon: 8.1
Üçüncü Sezon: 7.8
Genel Puan: 8
En sevdiğim birinci sezon, İkinci ve üçüncü sezonlar da iyi ama birinci sezonun havası, gizemi bambaşka.
Dizide sevdiğim karakter Jim Hopper. Harry Potter hissi uyandırıyor dizi biraz, dizinin de en sevdiğim yanı bu. 2022 yılındaki dördüncü sezon, final sezou olacak olması üzücü. Olsun, Harry Potter gibi başa sarıp sarıp izlemelik dizi.
Sen sevmiyorsun sanırım ya da sevdiğin için daha fazla popüler olmasını istemiyorsun, ikincisi daha mantıklı."Sakın başlama diziye" diyecektim ama sen 2. kere başlamışsın...
Bu kadar çok tekrara düşen bir başka dizi daha görmemiştim, o yüzden hiçkimseye tavsiye etmem.Sen sevmiyorsun sanırım ya da sevdiğin için daha fazla popüler olmasını istemiyorsun, ikincisi daha mantıklı.
Tekrara düşmekten ziyade, olayları büyütmeye çalışıyorlar sadece ama tabii o gizemi yok edip yapıyorlar bunu. İlk sezondaki gizem çok iyiydi ama diğer iki sezonda pek yoktu gizem, hele üçüncü sezonda hiç yoktu. Hatta sezonun bazı bölümleri sıradandı, olay yok denecek kadar azdı ama sezon finali bölümü iyiydi.Bu kadar çok tekrara düşen bir başka dizi daha görmemiştim, o yüzden hiçkimseye tavsiye etmem.
Canavarı herkes öğrenince tabii ki gizem kalmadı, genelde El üzerinden gidildi ve meseleyi genişlettiler.1.Sezonda ki gizemi diğer sezonlarda bana göre veremediler ama 3 sezonuda keyifle izleyip bitirmiştim.
Diziyi karakterler sayesinde izliyorsun aslında, dördüncü sezon da izlenebilir düzeyde olacaktır ama tabii yine katlanarak gelme usulü devam edecektir.1 ve 2'yi.izledikten sonra 3. sezonuda yorumlardan yola çıkarak izlemiştim. Tr tatilinde internetli bir ortamda olunca bi başladım aralıksız hepsini izlemiştim. 7 veya 7.5 puan vermiştim ama çok tekrara sardığı içün beklenti altında kalmıştı. 4. sezonu izlemeyi düşünmüyorum. LCDP gibi hevesim gitti bu diziyede.