1. BÖLÜM
2016 yılında @Forumdash tavsiyesi ile izlemiştim ilk sezonu, aradan üç yıl geçmiş ve yeniden başladım. Çoğu sahne, olay aklımda üç yıla rağmen. Vay be.
Will kayboldu, senaryo da bunun üzerinden ilerleyecek. Çocukların sevimsiz olduğu bir gerçek, Will sevimliydi içlerinden bi o da kayboldu. Mike de fena değil aslında. Şu kara çocuk sinir, dişsize de ayar oluyorum gibi.
Kısa saçlı kızın güçleri ilk bölümden kendini gösterdi, son sahnede de bizim çocuklarla karşılaştı. İsmi de 11'di sanırım.
Dustin'e nasıl sinir oluyorsun En sevimlisi o
Şimdi gördüm ben 3.sezon yorumunu yapıyorsun sandım Hayır ilk sezon hepsi çok tatlıydı ama Dustin her şekilde tatlı Yeni mi başadın tekrardan Gİtmeden 3e dair bişeyler okurum umarim.Daha ilk bölüm, sonradan sevimli gelebilir. Dişleri çıkınca.
1. BÖLÜM
2016 yılında @Forumdash tavsiyesi ile izlemiştim ilk sezonu, aradan üç yıl geçmiş ve yeniden başladım. Çoğu sahne, olay aklımda üç yıla rağmen. Vay be.
Will kayboldu, senaryo da bunun üzerinden ilerleyecek. Çocukların sevimsiz olduğu bir gerçek, Will sevimliydi içlerinden bi o da kayboldu. Mike de fena değil aslında. Şu kara çocuk sinir, dişsize de ayar oluyorum gibi.
Kısa saçlı kızın güçleri ilk bölümden kendini gösterdi, son sahnede de bizim çocuklarla karşılaştı. İsmi de 11'di sanırım.
Ben de Dustin'ciyim, en iyisi o valla Yiğit sen de tekrar tekrar izlemekten sıkılmıyor musun ya, kaldığın yerden devam et işteDustin'e nasıl sinir oluyorsun En sevimlisi o
Şimdi gördüm ben 3.sezon yorumunu yapıyorsun sandım Hayır ilk sezon hepsi çok tatlıydı ama Dustin her şekilde tatlı Yeni mi başadın tekrardan Gİtmeden 3e dair bişeyler okurum umarim.
3 yıl olmuş ya ilk sezonu izleyeli, hem ben 2. sezonu da izlemedim ki. 8 bölümü izleyip oradan devam etmiş olacağım yani.Ben de Dustin'ciyim, en iyisi o valla Yiğit sen de tekrar tekrar izlemekten sıkılmıyor musun ya, kaldığın yerden devam et işte
@Yiğitt sonradan bize katılır Hele s3'e gelsinBen de Dustin'ciyim, en iyisi o valla Yiğit sen de tekrar tekrar izlemekten sıkılmıyor musun ya, kaldığın yerden devam et işte
2. sezondan başla o zaman. 8 bölüm demek 8 saat demek neredeyse, ne gerek var3 yıl olmuş ya ilk sezonu izleyeli, hem ben 2. sezonu da izlemedim ki. 8 bölümü izleyip oradan devam etmiş olacağım yani.
Yerli dizim yok zaten, akşamları boşum. İşten dönünce kitabımı okuyorum, sonra oturuyorum yabancı dizi başına. Gel beraber izleyelim...2. sezondan başla o zaman. 8 bölüm demek 8 saat demek neredeyse, ne gerek var
Ben ilk iki sezonu bitiririm, @MasacRE ve @Çiğdem 3. sezonun 4. bölümüne gelemezler daha@Yiğitt sonradan bize katılır Hele s3'e gelsin
Şu cevabı yazarken ben de şaşkınlıkla yazıyorum ama bacım bitirmişYerli dizim yok zaten, akşamları boşum. İşten dönünce kitabımı okuyorum, sonra oturuyorum yabancı dizi başına. Gel beraber izleyelim...
Ben ilk iki sezonu bitiririm, @MasacRE ve @Çiğdem 3. sezonun 4. bölümüne gelemezler daha
3. sezonu izledikten sonra ne diye 1. sezonu izleyeyimYerli dizim yok zaten, akşamları boşum. İşten dönünce kitabımı okuyorum, sonra oturuyorum yabancı dizi başına. Gel beraber izleyelim...
Ben ilk iki sezonu bitiririm, @MasacRE ve @Çiğdem 3. sezonun 4. bölümüne gelemezler daha
Hayret, Dark'ı bir ayda bitiremeyen Utkuş iki günde bitirmiş yeni sezonu. Dark ağır, biraz sıkıcı ilerliyor. Bu dizi daha sürükleyici, sen de haklısın bebüşüm...3. sezonu izledikten sonra ne diye 1. sezonu izleyeyim
Bitirdim çoktan ben 3. sezonu, ne sandın sen beni
Hem Çiğdem hem Utku bitirmiş mi? 😱 Vay be... Sırada LCDP var herhaldeŞu cevabı yazarken ben de şaşkınlıkla yazıyorum ama bacım bitirmiş
Evet gelsin artık Ona da baştan başlamazsın heralde?Hayret, Dark'ı bir ayda bitiremeyen Utkuş iki günde bitirmiş yeni sezonu. Dark ağır, biraz sıkıcı ilerliyor. Bu dizi daha sürükleyici, sen de haklısın bebüşüm...
Hem Çiğdem hem Utku bitirmiş mi? 😱 Vay be... Sırada LCDP var herhalde
Onu hiç izlemedim ki, mecbur baştan alacağım. @MasacREEvet gelsin artık Ona da baştan başlamazsın heralde?
çook daha iyi o zaman En azından sende 3.sezon bi hayal kırıklıgı filan yaratmaz Biz 1.5 sene ara verince beğennmmeye biliriz Fragmanlarda bile burun kıvırdıkOnu hiç izlemedim ki, mecbur baştan alacağım. @MasacRE
Dark Stanger Things'e bin basar ne sıkıcısı Onu izlemeye kıyamıyordum resmen, bu dizi çerezlik zaten önemsemiyorumHayret, Dark'ı bir ayda bitiremeyen Utkuş iki günde bitirmiş yeni sezonu. Dark ağır, biraz sıkıcı ilerliyor. Bu dizi daha sürükleyici, sen de haklısın bebüşüm...
4. sezonuyla bitirsinler onu da, uzatmasınlar.çook daha iyi o zaman En azından sende 3.sezon bi hayal kırıklıgı filan yaratmaz Biz 1.5 sene ara verince beğennmmeye biliriz Fragmanlarda bile burun kıvırdık
Aman senin için kararmış zaten...Dark Stanger Things'e bin basar ne sıkıcısı Onu izlemeye kıyamıyordum resmen, bu dizi çerezlik zaten önemsemiyorum
40 Yılın başı doğru bişi demiş kütük bey Biz hatırlayarak mı başlıyoruz @Forumdash @YiğittBen de Dustin'ciyim, en iyisi o valla Yiğit sen de tekrar tekrar izlemekten sıkılmıyor musun ya, kaldığın yerden devam et işte
Yerli dizim yok zaten, akşamları boşum. İşten dönünce kitabımı okuyorum, sonra oturuyorum yabancı dizi başına. Gel beraber izleyelim...
Hayret, Dark'ı bir ayda bitiremeyen Utkuş iki günde bitirmiş yeni sezonu. Dark ağır, biraz sıkıcı ilerliyor. Bu dizi daha sürükleyici, sen de haklısın bebüşüm...
@MasacRE ile biz hemde @Harunnn60 da bitirdi Hahah yavasız dedikte ayoll sana git 1.sezonu tekrar mı izle dedik Şimdi tek başına izleŞu cevabı yazarken ben de şaşkınlıkla yazıyorum ama bacım bitirmiş