Netflix Stranger Things - 1. Sezon Yorumları

he he!!! Çiğ mi?
67489

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
1. BÖLÜM

2016 yılında @Forumdash tavsiyesi ile izlemiştim ilk sezonu, aradan üç yıl geçmiş ve yeniden başladım. Çoğu sahne, olay aklımda üç yıla rağmen. Vay be. :A
Will kayboldu, senaryo da bunun üzerinden ilerleyecek. Çocukların sevimsiz olduğu bir gerçek, Will sevimliydi içlerinden bi o da kayboldu. Mike de fena değil aslında. Şu kara çocuk sinir, dişsize de ayar oluyorum gibi. :A

Kısa saçlı kızın güçleri ilk bölümden kendini gösterdi, son sahnede de bizim çocuklarla karşılaştı. İsmi de 11'di sanırım.

1. BÖLÜM

2016 yılında @Forumdash tavsiyesi ile izlemiştim ilk sezonu, aradan üç yıl geçmiş ve yeniden başladım. Çoğu sahne, olay aklımda üç yıla rağmen. Vay be. :A
Will kayboldu, senaryo da bunun üzerinden ilerleyecek. Çocukların sevimsiz olduğu bir gerçek, Will sevimliydi içlerinden bi o da kayboldu. Mike de fena değil aslında. Şu kara çocuk sinir, dişsize de ayar oluyorum gibi. :A

Kısa saçlı kızın güçleri ilk bölümden kendini gösterdi, son sahnede de bizim çocuklarla karşılaştı. İsmi de 11'di sanırım.
Dustin'e nasıl sinir oluyorsun:F En sevimlisi o :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
1. BÖLÜM

Dustin'e nasıl sinir oluyorsun:F En sevimlisi o :bhr:
Ben de Dustin'ciyim, en iyisi o valla :A Yiğit sen de tekrar tekrar izlemekten sıkılmıyor musun ya, kaldığın yerden devam et işte :A

Şimdi gördüm ben 3.sezon yorumunu yapıyorsun sandım:F Hayır ilk sezon hepsi çok tatlıydı ama Dustin her şekilde tatlı:A Yeni mi başadın tekrardan:( Gİtmeden 3e dair bişeyler okurum umarim.
Ben de Dustin'ciyim, en iyisi o valla :A Yiğit sen de tekrar tekrar izlemekten sıkılmıyor musun ya, kaldığın yerden devam et işte :A
3 yıl olmuş ya ilk sezonu izleyeli, hem ben 2. sezonu da izlemedim ki. 8 bölümü izleyip oradan devam etmiş olacağım yani. :A

Yerli dizim yok zaten, akşamları boşum. İşten dönünce kitabımı okuyorum, sonra oturuyorum yabancı dizi başına. :bhr: Gel beraber izleyelim...

Ben ilk iki sezonu bitiririm, @MasacRE ve @Çiğdem 3. sezonun 4. bölümüne gelemezler daha :A
Şu cevabı yazarken ben de şaşkınlıkla yazıyorum ama bacım bitirmiş:A

Yerli dizim yok zaten, akşamları boşum. İşten dönünce kitabımı okuyorum, sonra oturuyorum yabancı dizi başına. :bhr: Gel beraber izleyelim...

Ben ilk iki sezonu bitiririm, @MasacRE ve @Çiğdem 3. sezonun 4. bölümüne gelemezler daha :A
3. sezonu izledikten sonra ne diye 1. sezonu izleyeyim :A

Bitirdim çoktan ben 3. sezonu, ne sandın sen beni :A

• Güldürdün
3. sezonu izledikten sonra ne diye 1. sezonu izleyeyim :A

Bitirdim çoktan ben 3. sezonu, ne sandın sen beni :A
Hayret, Dark'ı bir ayda bitiremeyen Utkuş iki günde bitirmiş yeni sezonu. :A Dark ağır, biraz sıkıcı ilerliyor. Bu dizi daha sürükleyici, sen de haklısın bebüşüm...

Hem Çiğdem hem Utku bitirmiş mi? 😱 Vay be... Sırada LCDP var herhalde :A

Hayret, Dark'ı bir ayda bitiremeyen Utkuş iki günde bitirmiş yeni sezonu. :A Dark ağır, biraz sıkıcı ilerliyor. Bu dizi daha sürükleyici, sen de haklısın bebüşüm...

Evet gelsin artık:A Ona da baştan başlamazsın heralde?

• Güldürdün

Dark Stanger Things'e bin basar ne sıkıcısı :A Onu izlemeye kıyamıyordum resmen, bu dizi çerezlik zaten önemsemiyorum :A

• Güldürdün
çook daha iyi o zaman:X En azından sende 3.sezon bi hayal kırıklıgı filan yaratmaz:A Biz 1.5 sene ara verince beğennmmeye biliriz:F Fragmanlarda bile burun kıvırdık:A
4. sezonuyla bitirsinler onu da, uzatmasınlar. :A

Dark Stanger Things'e bin basar ne sıkıcısı :A Onu izlemeye kıyamıyordum resmen, bu dizi çerezlik zaten önemsemiyorum :A
Aman senin için kararmış zaten...

40 Yılın başı doğru bişi demiş kütük bey :F Biz hatırlayarak mı başlıyoruz :A :A :A @Forumdash @Yiğitt

İzlediğin şeyi tekrar izlemek yerine yeni bişi izle ayoll zaten 2 yeni sezonu var senin bakmadığın @Yiğitt :A :A :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Yiğitt

@MasacRE ile biz hemde @Harunnn60 da bitirdi :A :A :A Hahah yavasız dedikte ayoll sana git 1.sezonu tekrar mı izle dedik :F Şimdi tek başına izle :A :A :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Yiğitt