ben kendim olucam oklavam ile gelicem stüdyoyaİvana olamıcaksın Nur Yerlitaş olacaksın
ben kendim olucam oklavam ile gelicem stüdyoyaİvana olamıcaksın Nur Yerlitaş olacaksın
Gel anam gel 2 börek açarsın ben sana masa da ayarlarım.ben kendim olucam oklavam ile gelicem stüdyoya
Gelme bence işte benim stilimde oklava istemiyoruzben kendim olucam oklavam ile gelicem stüdyoya
Efecim yarışmacı olacakmışsın çok sevindim ben şahsen teşekkür ederim.Gelme bence işte benim stilimde oklava istemiyoruz
Kesin değil daha bekleEfecim yarışmacı olacakmışsın çok sevindim ben şahsen teşekkür ederim.
Yarışmacı olacakmışsın çok sevindim sağol arkadaşım benim.@destere nin en seveceği yarışma olabilir bu. Hiç sap olmayacak ortalık kızlarla dolu olacak hepYalnız yakında gidecek galiba umarım kaçırmaz bu yarışmayı
Ay harika bu +1 puan garanti fazladan sana.Kesin değil daha bekle
@Bully i yarışmanın Kerimcanı yapalım benceYarışmacı olacakmışsın çok sevindim sağol arkadaşım benim.
Ay harika bu +1 puan garanti fazladan sana.
Ben genelde jüri olmayı tercih ediyorumYarışmacı olacakmışsın çok sevindim sağol arkadaşım benim.
Ay harika bu +1 puan garanti fazladan sana.
Girse bir foruma yapıcam da.
herkes juri oluyor yarışmacı kim olucak ayollGirse bir foruma yapıcam da.
Juri doldu ama yarışmacı kısmı boş gel yarış bence.Ben genelde jüri olmayı tercih ediyorumBir başlasın yarışma, hoşuma giderse jüriye katılırım istersen ama yarışmamı bekleme benden
Ben de onu soruyorum ya. Sen olursun bence çiğdem neticede yarı kızsın.herkes juri oluyor yarışmacı kim olucak ayoll
O zaman her hafta 1 konuk jüri alırsın tvdeki gibi, onlardan biri olurum benJuri doldu ama yarışmacı kısmı boş gel yarış bence.Sevdiğin kızlar vardır onlarla yarış.
Ben de onu soruyorum ya. Sen olursun bence çiğdem neticede yarı kızsın.
Bende cüriyimherkes juri oluyor yarışmacı kim olucak ayoll
İlgimi çekmiyor pek moda tarzı programlar, TV'de bir tanesini bile izlemedim
Kim yarışmacı olacak herkes cüriİlgimi çekmiyor pek moda tarzı programlar, TV'de bir tanesini bile izlemedim
Ama jüri olabilirim tabii ben de @*YıldırıM* cığım
Juri doldu ama yarışmacı kısmı boş gel yarış bence.Sevdiğin kızlar vardır onlarla yarış.
Ben de onu soruyorum ya. Sen olursun bence çiğdem neticede yarı kızsın.
O zaman her hafta 1 konuk jüri alırsın tvdeki gibi, onlardan biri olurum ben
İlgimi çekmiyor pek moda tarzı programlar, TV'de bir tanesini bile izlemedim
Ay galiba konuyu 20 jüri ile kapatıcaz.Bende cüriyim
Kim yarışmacı olacak herkes cüri
yarışmacılara gerek yok ayoll çekirdek çitleriz sohbet eder oyun falan oynarızİlgimi çekmiyor pek moda tarzı programlar, TV'de bir tanesini bile izlemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?