Ay iyi iyi sevindim. Bir kere daha atarım 4 olur.Sen de yarış bak.+1 puan garanti fazladan.
Öykü Serter ben oluyorum.
İstersen İvana sen ol abla.@Çiğdem- de Nurella olur.
Ay iyi iyi sevindim. Bir kere daha atarım 4 olur.Sen de yarış bak.+1 puan garanti fazladan.
Peki ozaman Nurella abla sen jürisin.Ayy benden hiç ivana olmaz Nurella olabilirim ama ivana olamam
Peki ozaman Nurella abla sen jürisin.Ay ben kimleri ikna edicem ki şimdi. Ne yapmalıyım özelden yazıp dürtiyim mi herkesi?
Benim kanalda yayında olan üç proje var @*YıldırıM* yani kendimi biraz show tv gibi hissettim @*YıldırıM*Sen de senarist arıyorsun kısaca yani
Sağolhayırlı olsun
beni juri yaz ecünnüleri eleştirmek için sabırsızlandımSen de senarist arıyorsun kısaca yani
Ay onu en iyi Yiğit ve Çiğdem yapar.Hadi bakalım Nurella abla olalım bu seferde yeter ki siz gençler eğlenin böyle ya konuşma trafiğine girmen lazım galiba
Ay İvana da geldi .beni juri yaz ecünnüleri eleştirmek için sabırsızlandım@mrt-06 @xemrexxx @Harunnn60 @destere @Bully
Ben pek modadan anlamıyorum.Ay iyi iyi sevindim. Bir kere daha atarım 4 olur.Sen de yarış bak.+1 puan garanti fazladan.
Ay onu en iyi Yiğit ve Çiğdem yapar.Her hafta en çok onlar konuşuyor. Ben yetişemem onlara.
Ay İvana da geldi .Canım cadım benim. Sivilceli cadım hoş geldin.
juri olurumSağol
Yazayım mı seni de turkuazcığımcığım.Juri ol Yarışmacı ol.
Ay olur mu al sen Burçin Terzioğlunu işte onunla katıl.Hayırlı olsun ama katılacağımı sanmıyorum. Moda ile hiç ilgim yoktur.@*YıldırıM*
Ay ya sen de olmasan kim elenecek ilk başta.Ben pek modadan anlamıyorum.
Fazla etiket yapmak yasak.
Gözlerimle.Konuşmadan nasıl ikna edecen yaw
Ay gelen geçen de juri oluyor zaten.juri olurum
hhahah aa ben çiğdem olarak bulunucam juride soy adım sönmez ama söndürücem o ecünnüleri beni oklavam ile birlikte stüdyoya çağırırsınAy onu en iyi Yiğit ve Çiğdem yapar.Her hafta en çok onlar konuşuyor. Ben yetişemem onlara.
Ay İvana da geldi .Canım cadım benim. Sivilceli cadım hoş geldin.
Belki başladıktan sonra 1-2 hafta konuk jürilik yaparım ama moda bana çok çok çok uzak.Ay olur mu al sen Burçin Terzioğlunu işte onunla katıl.
Tıkla hadi evete de forum kalite görsün.
Ay ya sen de olmasan kim elenecek ilk başta.Neyse peki.Juri ol o zaman
Gözlerimle.
İvana olamıcaksın Nur Yerlitaş olacaksınbeni juri yaz ecünnüleri eleştirmek için sabırsızlandım@mrt-06 @xemrexxx @Harunnn60 @destere @Bully
Ay olur mu al sen Burçin Terzioğlunu işte onunla katıl.
Tıkla hadi evete de forum kalite görsün.
Ay ya sen de olmasan kim elenecek ilk başta.Neyse peki.Juri ol o zaman
Gözlerimle.
Ay gelen geçen de juri oluyor zaten.Artık Jüriler birbirini eler.
Hoş geldin aramıza o zaman.
anketi oyladım.Anketi oyla o zaman canım aklımda kal.
Ay dur hele yarışmacı bulalım da.hhahah aa ben çiğdem olarak bulunucam juride soy adım sönmez ama söndürücem o ecünnüleri beni oklavam ile birlikte stüdyoya çağırırsın
Ay gören de seni Kerimcan Durmaz zanneder.Belki başladıktan sonra 1-2 hafta konuk jürilik yaparım ama moda bana çok çok çok uzak.
Tabi.vayy o kadar etkili gözlerin var demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?