Star'dan Yeni Bir Dizi: "Vurgun Mevsimi"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yine hüsran yine hüsran olacak:)

tucağını düşünmüyorum diziler genelde sezon başı olunca tutuyor o yüzden fazla şansı yok ..

tucağını düşünmüyorum diziler genelde sezon başı olunca tutuyor o yüzden fazla şansı yok ..

muhteşem yüzyıl sezon ortasında başlamıştı?????

dizi farklı ise senaryosu oyuncu kadrosu kaliteliyse ve diğer proğramlardan bıkan insanlar için alternatif olacaksa tutar...

Ama söyle de bakmak gerek, izleyici artik hangi diziyi izleyecegini çok iyi biliyor.. Geçen sezon izledigi birçok dizisini izlemeye devam ediyorlar ve bu nedenden dolayi genel olarak yeni dizilere sans taninmiyor. Tabi en önemli faktor bu degil, örnek Hayat Devam Ediyor sezon ortasinda basladi diyebiliriz ve tuttu, çünkü neden? Senaryosu çok saglamdi ve oyuncu kadrosu çok iyiydi..

cümlemde ki genelde kelimesini görmedin sanırım :)

gördüm gördüm o kelimeyi:) bende zaten açıklamasını yaptım her sezon 30 tane yeni dizi ortaya çıkıyor bunların iki veya üçü tutuyor o açıdan dizinin tutması için sezon ortasındaki risk ile sezon başındaki risk aynı bu nasrettin hocanın fıkrasındaki gibi göle maya çalmak i gibi birşey ya tutarsa.... yeni dizilerin tutup tutmayacağını önceden kestirmek zor mesela ÖBGZK nin iki yıl reytingleri altüst edeceği ne yönetmeninin ne oyuncularının nede yapımcısının aklına gelmemiştir ama iki yıldır koltuktan inmiyor...

Kurtlar Vadisi ve Arka Sokaklar dışında çok uzun süreli dizi pek yok.

Şu an yayınlanan dizilerin büyük kısmı geçen sezon veya bu sezon başlayan diziler...
benim demek istediğim uzun süren diziler değil hep aynı tarz dizilerden bahsediyorum.aşağı yukarı konusu aynı bütün dizilerin birbirinden farkları yok

muhtesem yuzyıl,yaprak dokumu bıttıkten sonra cıktı ve onun ızleyıcısını vakumladı,devam ederken cıksaydı o reytınglerı ruyasında gorucektı.

Hde tuttu konu guzeldı fakat dususe gectı 8 cıvarlarına dusecektır.

Bu dızı harcanır basarılı olamaz.martta cekılse nısanda yayınlanır sezon fınallerının yakınlastıgı donem kımse ızledıgı dızısını bırakmaz. Istedıgı kadar kalıtelı olsun yıne husran yıne husran

hatice sendilin tutan dizisi yok. sadece milli yenge roluyle girdigi kurtlar vadisinde biraz dizisi tuttu okadar. bence yanlis tercih.. zaten gold filmin pek tutan dizisi yok bu yil dokulduler

mubarek vadıde 2-3 bolum oynayan adamda en kalıtelı oyuncu yapıyosunuz. Yeter artık ya. Karadaglar tuttu.

Nasıl Tutan Dizisi Yok;

1-Kurtlar Vadisi

2-Karadağlılar

Bunlar tutmamış dizi mi?

Karadaglar tutmus dizi degil erken final yapti sonlara dogru 2reytingteydi. kurtlar vadisinede sonradan dahil oldu tutmasinda katkisi oldu demek haksizlik olur

hatice şendil bir ara geniş aileye konuk oyuncu olarak gelmişti :)