Star'dan Bir İlk Daha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adam4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adam4

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
169
dkk1l.jpg

Star TV artık Behzat Ç. ve İşler Güçler adlı iki fenomen dizisini WEB sitesinden Sansürlü ve Sansürsüz olarak iki şekilde yayınlayacak.

İlk olarak 21 Eylül'de Behzat Ç.'nin ilk bölümü yayınlamıştı ve daha sonra vezgeçilmişti ve Sezonun ikinci bölümünü sansürlü olarak ekledi.

Behzat Ç. Fanları Star TV'yi ticket yagmuruna tutarak sansürsüz olarak ekletti ve şu anda İşler Güçler ve Behzat Ç. Star WEB sitesinde Sansürsüz oalrak eklenmiş durumda.

Yasak değildir heralde.İnternetten veriyor sonuçta.
Ama çok iyi oluyor Sinema Filmi gibi aynı :)

Bence de isabetli güzel bir karar olmuş.Ama iki diziyi de izlemediğim için bip mip çok önemli değil benim için :)

Suskunlarada yapılmalı bence ama Kuzey Güney'i bilemem İnternetten Fazla izlenen dizileri yapıyor sanırım Star.
Behzat Ç.'nin Yeni Bölümü 2 gün önce yayınlandı ve Sansürlüsü 400.000 kişiyi geçmiş izleyen.Dahada artacaktır.
Benim anlamadım millet neden Sansürsüzü varken Sansürlüyü izliyor.

Aslında bip de küfür de güzel değil ama İşler Güçler'i bu şekilde izledim.
En azından bir sürü biplerle kulak tırmalamıyor.
Yine de ikisi de (küfür/bip) ekranlarda olmasa çok daha iyi olurdu bana göre.

Çok iyi olmuş İşler Güçler'in bu haftaki bölümünü izlerim artık startv.com'dan bu arada en çok tıklanan TV sitesi startv.com galiba İşler Güçler-Muhteşem Yüzyıl-Behzat Ç. dizileri çok tıklanıyor Dila Hanım ve Ağır Roman gibi dizileri de 60.000'i geçiyor bölüm tekrarlarında izleyici artık tv'den izlemiyor galiba :)

Aslında bip de küfür de güzel değil ama İşler Güçler'i bu şekilde izledim.
En azından bir sürü biplerle kulak tırmalamıyor.
Yine de ikisi de (küfür/bip) ekranlarda olmasa çok daha iyi olurdu bana göre.

ama sokak ağzıyla kahvehane ağzıyla konuşmalarda küfürlü sahneler olmalı ..onun yerine lanet olsun .. allah kahretsin teesüf ederim yada kınıyorum kelimelerini koyarsak gerçeklerden uzaklaşır dizi .. birzamanlar hatta günümüzde bile amerikan filmlerinin dublajında hep laneyt olsun geçer hatta biri lanet olsun der karşıdaki küfürlü konuşma der demekki orda lanet kelimesi küfürmüş sonrada çözdüm işi :)))

Abi sanki küfür normal hayatımızda çok nadirde dizilerde küfür olmamasını istiyorsunuz.
Valla ben Behzat Ç.'nin sansürsüzünü izledim bana öyle aşırı bir küfür yok gibi geldi.Günlük hayattada ben bu küfürleri duyuyorum.
Yalan yok küfür ediyorumda o yüzden bana çok normal geliyor :)
Heralde küfür etmeyen insanda yoktur.

Abi sanki küfür normal hayatımızda çok nadirde dizilerde küfür olmamasını istiyorsunuz.
Valla ben Behzat Ç.'nin sansürsüzünü izledim bana öyle aşırı bir küfür yok gibi geldi.Günlük hayattada ben bu küfürleri duyuyorum.
Yalan yok küfür ediyorumda o yüzden bana çok normal geliyor :)
Heralde küfür etmeyen insanda yoktur.

olurmu çevremizde herkes çok kibar ve düzgün konuşuyor en fazla sinirlendiğimizde ''teesüf ederim beni rencide ettiniz bende sizi rencide edeceğim haaa şimdi'' ..... diye konuşuyoruz ..:))))