Starbucks severmisiniz ?

Starbucks u Severmisiniz ?

• EVET

Oy: 9 75.0%
  • HAYIR

Oy: 3 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
Hayir

Ben hiç gitmedim gerçekten twitterda övüyorlar baya ama pek iyi oldugunu zannetmiyorum :D ama yinede birgün gidicem denemek lazım sonuçta :D

Starbucks Kahveleri oldukca güzel, fakat Amerika disindaki tüm Starbuckslarda elde ettikleri gelirleri sifirlayarak herhangi vergi ödememeleri beni bu mekandan sogutuyor acikcasi. Son zamanlarda pek tercih etmemeye calisiyorum.

Starbucksun sipariş vermeme olayı çok güzel.Hiçbir şey söylemeden saatlerce otur seni kimse kaldırmıyor :) Diğer kafeler örnek almalılar burayı sonra vay efendim neden battık :)

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Starbucksun sipariş vermeme olayı çok güzel.Hiçbir şey söylemeden saatlerce otur seni kimse kaldırmıyor :) Diğer kafeler örnek almalılar burayı sonra vay efendim neden battık :)

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diger Cafelerde kolaysa kaldirsinlar beni :) Istiyorsa Garson 10 defa gelsin ben oturdugum yerden kalkmam, aksine cok fazla rahatsiz ederse bahsis vermeden giderim kendisi kaybeder :)

Etraftaki kafelerden en iyi alternatif oysa giderim. Zaten capuccino içerim genelde, o da çok pahalı değil. Starbucks'ta. Bazı kafelerde üçü bir aradayı 10 TL'ye kakalıyorlar, onlara göre Starbucks çok daha iyi. Ayrıca saatlerce otursan kimsenin umrunda olmuyorsun, dışarıda vakit öldürmek için ideal bir yer gayet. 😛

Gidemedi. :F Üstelik okuduğu üniversitenin hemen yanında. :F

Fiyatları pahalı birde çok övmediler arkadaşlar.:) Yinede meraktan bir kez deneyeceğim. :)
Sonunda gitti. :A

5 liralık olan kahveden aldım. Baya büyüktü ya. Mc Donals kolaların da ki miktardaydı. Boyutuna göre fiyatı gayet iyi. Türk kahvesi kadar iyi olmasa da gideri var. Zaten yarısını içtim fazla geldi. Yarısını da annem içti. :D

Kısacası arkadaş ortamında filan giderseniz bir deneyin derim. :D

Pahalılığı çok abartılıyor ya diğer kafelerden pek farklı olduğu söylenemez. Hiç ünlü olmayan bir yere de gittiğinizde içecekler 10 lira civarından başlıyor zaten. :D