Gidemedi. Üstelik okuduğu üniversitenin hemen yanında.Ben hiç gitmedim gerçekten twitterda övüyorlar baya ama pek iyi oldugunu zannetmiyorum ama yinede birgün gidicem denemek lazım sonuçta
Java chip istemeGidemedi. Üstelik okuduğu üniversitenin hemen yanında.
Fiyatları pahalı birde çok övmediler arkadaşlar. Yinede meraktan bir kez deneyeceğim.
Nasıl tadı beğendin mi?Java chip isteme
Çıkış B rew isteme
Benide damla VE çisem araştırdıSevmem, seveni de sevmem.
İkisi acı iyi değilNasıl tadı beğendin mi?
Oo manita mı yaptın reisBenide damla VE çisem araştırdı
Hayîr bodrumda okuduğum zaman sınıf arkadaşlarımOo manita mı yaptın reis
Hıı iyi değil yani diyorsun. Yinede merak ettim bir kez deneyeceğim.Benide damla VE çisem araştırdı
İkisi acı iyi değil
Senaryolarını okutma ayağına ince ince yürürsün 😉 Taktik falan istiyordan buralardayızHayîr bodrumda okuduğum zaman sınıf arkadaşlarım
O taktiği ilk universitesitemde denedim tutmadı tam tutuyordu vadiciler bozdu sihirli annemle denedim hatta sırı yayîndan kaldırmak zorunda kaldım ramazana geliyor diyeHıı iyi değil yani diyorsun. Yinede merak ettim bir kez deneyeceğim.
Diger Cafelerde kolaysa kaldirsinlar beni Istiyorsa Garson 10 defa gelsin ben oturdugum yerden kalkmam, aksine cok fazla rahatsiz ederse bahsis vermeden giderim kendisi kaybederStarbucksun sipariş vermeme olayı çok güzel.Hiçbir şey söylemeden saatlerce otur seni kimse kaldırmıyor Diğer kafeler örnek almalılar burayı sonra vay efendim neden battık
D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonunda gitti.Gidemedi. Üstelik okuduğu üniversitenin hemen yanında.
Fiyatları pahalı birde çok övmediler arkadaşlar. Yinede meraktan bir kez deneyeceğim.