Star TV'nin Sabah Kuşağı Çok İddialı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Yeni sezona hızlı giren Star TV, sabah kuşağında da iddialı. Star TV'nin sabah programları pazartesi günü başlıyor.

Yeni sezona iddialı giren Star TV'nin sabah kuşağı da yenilendi. Pazartesiden itibaren yayına başlayacak üç program; Bugün, Melek ve Alişan & Sevcan, sabah kuşağına renk katacak.

Seda Akgül'ün sabah 07.00'den itibaren gündemi değerlendireceği Bugün programının pazartesi günü yayınlanacak ilk bölüm konuğu Ümit Erdim olacak.

Melek Baykal'ın sunduğu sabah kuşağının eğlenceli programı Melek, pazartesi canlı yayınla sezonu 10.15'te açacak.

Ayşe Özyılmazel'in ayrılığı sonrası Alişan'ın yeni sezondaki partneri Sevcan Orhan oldu. İkilinin sunacağı Alişan & Sevcan, pazartesi 12.15'te yeni sezonu açacak.

31579_b.jpg

alişanla sevcanın proğramı tutabilir.. ama melek yine çuvallar, sebebi ise karşısında müge anlının olması ve melek baykalın bu işi becerememesi...

alişanla sevcanın proğramı tutabilir.. ama melek yine çuvallar, sebebi ise karşısında müge anlının olması ve melek baykalın bu işi becerememesi...

Melek bence Süper harika şu ana kadar ki en kaliteli en fazla emek verilen sabah programı müge anlının saçmalıklarından iyidir. Ama malesef bunu anlayan yok :/

haci zaten sevcan alisan 1.5 2 reyting alsa yeter 17 19 arasi beni affet farkını koyuyuor

su hayata gülümse programı 2.5 3 reyting alırsa çok iyi olur

Beni Affet iyide ben Alişanın iyi gideceğini düşünmüyorum.
Yani bana göre iddaalı değil o kadarda.

Beni Affet iyide ben Alişanın iyi gideceğini düşünmüyorum.
Yani bana göre iddaalı değil o kadarda.

haci sisiriyolar tabiki iddalı degil okadar tanem programı 2 3 arası alsa çok iyi olur acunun arkasından tekrarlari eklenir gece ptlerinde hayata gülüme tkr veriyodu ya show tv aynisini star yapicak :) ayse ile sevcan merak konusu :)

Melek bence Süper harika şu ana kadar ki en kaliteli en fazla emek verilen sabah programı müge anlının saçmalıklarından iyidir. Ama malesef bunu anlayan yok :/

ben kalitesinden bahsetmedim melek kaliteli bir oyuncu ama kaliteli bir sunucu değil ayrıca reklam verenler reytinge bakıyor kaliteye bakan yokki:))