Star TV'nin Sabah Kuşağı Çok İddialı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haci sisiriyolar tabiki iddalı degil okadar tanem programı 2 3 arası alsa çok iyi olur acunun arkasından tekrarlari eklenir gece ptlerinde hayata gülüme tkr veriyodu ya show tv aynisini star yapicak :) ayse ile sevcan merak konusu :)

Star tekrarı gece 1 de felan verir dizisimi yok pt2 de versin :)

- - - Ekleme - - -

ben kalitesinden bahsetmedim melek kaliteli bir oyuncu ama kaliteli bir sunucu değil ayrıca reklam verenler reytinge bakıyor kaliteye bakan yokki:))

Bu sezon formatta değişikler var galiba ben izleyemiyorum ama umarım yükselir.

Bugün programı 100 e giremez burayada yazıyorum... Karşısında Fatih Portakal gibi başarılı br haber sunucu var... ztn o program geçen sende giremiyodu melek desen 95 e anca girer :d alisanda tutmaz bitek beni affet iş yapar

ayse ile sevcan su gibi çok rahat geçer bugun iddali ama kanal d irfan degirmenci hepsinden iyi gidecektir

fox su gibi ilk 100e dahi giremez bence bu sene çok kötü evlilik programı tutmaz foxun :) unutma beni tekrarlari ilk 100 e giremedi gecen hafta unutma beni düsüsecek gibi gözüküyor diger programlar çok basarili

tanem programı ilk 15 e girecek gibi gözüküyor ab de

ayse ile sevcan su gibi çok rahat geçer bugun iddali ama kanal d irfan degirmenci hepsinden iyi gidecektir

fox su gibi ilk 100e dahi giremez bence bu sene çok kötü evlilik programı tutmaz foxun :) unutma beni tekrarlari ilk 100 e giremedi gecen hafta unutma beni düsüsecek gibi gözüküyor diger programlar çok basarili

tanem programı ilk 15 e girecek gibi gözüküyor ab de

Su gibi ni ilk 100 e giremicene emin misiN ? :)

Star ancak FOX'un tekrarlarıyla yarışır :d

her dalda suan foxa fark atmıs hafta sonu acun muhtesem babalar ve evlatlar dila hanım bogacak foxu :) nese eylül'e az kaldık reytingler belli eder :)
hala foxla starı bir tutmaya çalısıon ya sasırıyorum :) bir defa bile birincilik elde edememis bir kanal :)

yok artık bu mahoni resmen dalga geçio evlilik programının tekrarı veriliyor 100 e girmesini nsı beklersin mantığa bak ayrıca giriyorda ztn yalan yanls konusma, pzt görürsün canlı yayına baslıo pazartesi

her dalda suan foxa fark atmıs hafta sonu acun muhtesem babalar ve evlatlar dila hanım bogacak foxu :) nese eylül'e az kaldık reytingler belli eder :)
hala foxla starı bir tutmaya çalısıon ya sasırıyorum :) bir defa bile birincilik elde edememis bir kanal :)

Gündüz kuşağında FOX geçti ilk 6 ayın reytinglerinde gördük

Oopps. Lale Devrini unutma :concern:

ayrıca dinle sevgili 16.30 a alındı o saatte ne kadar basarılı gidiyordu tekrarları, şimdi ise final haftasına gelindi 2.50 den asa almaz 3 e kadar çıkar o saatte... foxun öğle kusağı baya bi iyi oldu

ayrıca dinle sevgili 16.30 a alındı o saatte ne kadar basarılı gidiyordu tekrarları, şimdi ise final haftasına gelindi 2.50 den asa almaz 3 e kadar çıkar o saatte... foxun öğle kusağı baya bi iyi oldu

dinle sevgili 2.50 asa mı almıcak yok artık 5 alcak de bari

- - - Ekleme - - -

Bugünde 1.olacak

star kaç defa birinci oldu fox kaç defa ? :) nese bugra yazın reytinglerde star geçti kısın da geçicek o kesin sabah kusagindada geçicek bence eylülde belli olur

kemal iyimisin 16.30 da tekrarları bile 2.50 lerdeydi yeni bölümü mü alamıcak işine bak ya :D

- - - Ekleme - - -

Ne diyon olm ya ahahaha :d ben ab de 2.50 alacak die bsy mi dedim nası bi anlayıs tarzın var ?

- - - Ekleme - - -

hemen silmis yorumu jeton yeni düstü :F

Melek bence Süper harika şu ana kadar ki en kaliteli en fazla emek verilen sabah programı müge anlının saçmalıklarından iyidir. Ama malesef bunu anlayan yok :/

müge polis hilal bilmiyonmu fbı çalısıyor galba katil falan yakalıyor :d

Hey allahım bu yorumları başka birisi okusa bunları MARTHA STEWART - Derya baykal izliyor sanır ya...Muge'yle Melek kıyas bile yapılamaz.Kaliteli diye Melek'i gösteriyorsunuz.Fakat Müge format satarken Melek format (ç)alıyor.

Aynen. Seda iyi. Fakat diğerlerinin neresi güçlü anlamadım.

Evet star için iyi bir isim.Ama Fatih Portakal'la Kanal D'deki Çalar Saat biraz zorluyacak onu.Ama en azından 4 buyuk kanaldan birine kapak aticak kadar başarili bi isim oldu artık.Elbet fark edilcektir.

Umarim Melek te bu sezon basarili sonuçlar elde eder.. Yeni degisikliklerle girecek yeni sezona..

Forum İstatistikleri

Konular
173,397
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU