Star TV'nin Arkasında "İsrail" Mi Var?

Hatırlamıyorum ben. :) Belki de olmuştur. :) Fakat zenginleşmelerinin sebebi sadece Tv sektöründe olmamaları. Bir çok sektörde yer edindi Doğuş Grubu. :)

- - - Ekleme - - -

Çünkü kimsenin İsrail'deki bir kanalın logosunu araştırıp "Bu buna benziyor" diyeceklerini düşünmedikleri için olabilir. :)
Bir TV kanalından bahsediyoruz.

Herşey logo olamaz. O yüzden üzerinde hem tasarımıyla hemde görüntüsüyle etkileyecek bir şey bulmaları lazım logoyu hazırlayan teknik ekibin. Star'ın yıldız anlamına geldiği gibi düşünenler olur diyede böyle yapılmış bence. Logoyu ekrana sürmeden önce her şey planlanmıştır... :)

Var tabi. Kanal D Star fln hep onların kontrolünde.

Show da onların kontrolündeydi. Ama Show bizim bilmediğimiz bi şey yaptı hehalde. Bu yüzden Show'un biletini kestiler.

- - - Ekleme - - -

İsrail'in olma ihtimalini küçük görsemde benim aklımda illuminati var :F:F

İsrail'in arkasında da İllüminati var. Dolaylı yoldan inanmış oluyosun :X

Var tabi. Kanal D Star fln hep onların kontrolünde.

Show da onların kontrolündeydi. Ama Show bizim bilmediğimiz bi şey yaptı hehalde. Bu yüzden Show'un biletini kestiler.

- - - Ekleme - - -

İsrail'in arkasında da İllüminati var. Dolaylı yoldan inanmış oluyosun :X
Kanal D ve Star'ın arkasında var Show TV'nin biletini kestiler :F:F Geçen senede son 4 senede atv'nin bileti kesikti heralde:F:F
İsrail'in arkasında İlluminati varsa o zaman İsrail'ci star diyemeyiz.Gene benim dediğim oluyor:F:F