Ayyy hoşt beBen başkalarına benzemem bilirsin.
Ayyy hoşt beBen başkalarına benzemem bilirsin.
Show'da olur muhtemelen o da artık kanal kalmadı diziye şaka gibiGüzel Günler'in Star'da olduğu haberini beklerken lanse edilen işlere bak.OGM'nin günlük dizilere de el atması şaşırttı gerçi.
Bomba geri dönüş.Birileri dedi öldü, efsane geri döndü..
Meşajlı döndüm.Bomba geri dönüş.
Arada böyle sürprizler yap işte.Meşajlı döndüm.
Birileri dedi öldü, efsane geri döndü..
Kuz erasmustan fav10 A mı döndün 😱 Avrupanun edepsizliği bizim forumun düzgün bir yer olduğunu gösterdi galiba sanaBomba geri dönüş.
Senin olduğun yerde edepten bahsedilemez.Kuz erasmustan fav10 A mı döndün 😱 Avrupanun edepsizliği bizim forumun düzgün bir yer olduğunu gösterdi galiba sana
Heyatım sen avrupaya gitsen dönmezdin bir koca bulursun orada serbest nasılsa 'Senin olduğun yerde edepten bahsedilemez.
Bir koca kesmez beni. .ssHeyatım sen avrupaya gitsen dönmezdin bir koca bulursun orada serbest nasılsa '
@mrt-06 da bir avrat arayıp kapağı atmalıydı avrupaya
Önce birini bul sonra devamını getirirsinBir koca kesmez beni. .ss
Bulmadığımı kim söyledi.Önce birini bul sonra devamını getirirsinİsveç kralı olsun Norveç kralı olsun birini bulurdun bu hırsla sen
Avrupadan bulsan izmitte işin neBulmadığımı kim söyledi.
Sağlam bulduğum için kopamıyorum ya buradan.Avrupadan bulsan izmitte işin ne
Eee sen de haklısın tüpraş var ford var bir dünya erkek vardır peşinden koşanSağlam bulduğum için kopamıyorum ya buradan.
Senden ala amele mi var ayol.Eee sen de haklısın tüpraş var ford var bir dünya erkek vardır peşinden koşanhepsi amele
Kuz erasmustan fav10 A mı döndün 😱 Avrupanun edepsizliği bizim forumun düzgün bir yer olduğunu gösterdi galiba sana
Heyatım sen avrupaya gitsen dönmezdin bir koca bulursun orada serbest nasılsa '
@mrt-06 da bir avrat arayıp kapağı atmalıydı avrupaya
Türkiyem harika valla, en güzeli de yakışıklısı da ülkemizde kıymet bilinSenin olduğun yerde edepten bahsedilemez.
Aaa tabi ayol. Boşuna dememişler yerli malı yurdun malı herkesler onu kullanmalı diye. .ss @xemrexxxTürkiyem harika valla, en güzeli de yakışıklısı da ülkemizde kıymet bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?