Star TV'den Yeni Dizi: Toprak ile Fidan

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,103
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FcdHFerWIAEKoJh

Star TV ekranlarında yeni bir dizi izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını OGM Pictures ile Stellar Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Eray Koçak ve Burcu Bayram Dursun'un oturduğu yeni günlük dizinin çekimleri başladı.

Bir kazayla birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan Fidan ile Toprak’ın hikayesini anlatan dizinin başrolünde ise Hazal Adıyaman ve Osman Aydın yer alıyor.

FcdHGtSXoAA6g4U

FcdHJQIWYAE3hTG
FcdHLxHXgAAD9p1

FcdIhY3XEAEBEHs

Toprak ile Fidan yakında hafta içi her gün Star'da!

Kareler çok güzel görünüyor. Yolu açık olsun bol reytingler.💫💫

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Güzel Günler'in Star'da olduğu haberini beklerken lanse edilen işlere bak. :( OGM'nin günlük dizilere de el atması şaşırttı gerçi. :A

• Güldürdün
Reactions: NES
Güzel Günler'in Star'da olduğu haberini beklerken lanse edilen işlere bak. :( OGM'nin günlük dizilere de el atması şaşırttı gerçi. :A
O haber de bu hafta içerisinde gelir diye umuyorum. (Aramızda Kalsın gibi perşembe yayınlanması da mantıklı olur.)

• Harika
O haber de bu hafta içerisinde gelir diye umuyorum. (Aramızda Kalsın gibi perşembe yayınlanması da mantıklı olur.)
Gelse iyi olur çünkü artık onun onunla arası iyidir tarzı tahminlerden ötesini görmek istiyorum. :(
------

Bu arada 19.00 kuşağına bu dizi gelecek anlaşılan. @STAR @Hazem

• Beğendim
Reactions: Jonsnow and STAR
Hazal Adıyaman günlük dizilere mi düşmüş, oysa epey yetenekli bir kızdı.

• Güldürdün
OGM Pictures ve günlük dizi mi? 😱 Star iyice şaşırdı reytingsizlikten. :D

Hazırladığı diziler elinde patlarsa bu dizi idare eder bi süre :A iyi düşünmüşler.

Beni de şaşırtan Ogm'nin günlük dizi yapacak olması oldu. Star gecesini, gündüzünü full Onur Güvenatam'a emanet edecek demek ki. Kadroda Alya'nın babaannesi de var. :A

• Güldürdün
Reactions: STAR
Gelse iyi olur çünkü artık onun onunla arası iyidir tarzı tahminlerden ötesini görmek istiyorum. :(
------

Bu arada 19.00 kuşağına bu dizi gelecek anlaşılan. @STAR @Hazem
Evet bu 19.00 kuşağına gelecek belli ki. Açıkçası 16 kuşağına da bir program gelir gibi geliyor. Ekime kadar netleşir her şey.