Ayyy hoşt beBen başkalarına benzemem bilirsin.![]()
Ayyy hoşt beBen başkalarına benzemem bilirsin.![]()
Show'da olur muhtemelen o da artık kanal kalmadı diziye şaka gibiGüzel Günler'in Star'da olduğu haberini beklerken lanse edilen işlere bak.OGM'nin günlük dizilere de el atması şaşırttı gerçi.
![]()
Bomba geri dönüş.Birileri dedi öldü, efsane geri döndü..![]()
Meşajlı döndüm.Bomba geri dönüş.![]()
Arada böyle sürprizler yap işte.Meşajlı döndüm.![]()
Birileri dedi öldü, efsane geri döndü..![]()
Kuz erasmustan fav10 A mı döndün 😱 Avrupanun edepsizliği bizim forumun düzgün bir yer olduğunu gösterdi galiba sanaBomba geri dönüş.![]()
Senin olduğun yerde edepten bahsedilemez.Kuz erasmustan fav10 A mı döndün 😱 Avrupanun edepsizliği bizim forumun düzgün bir yer olduğunu gösterdi galiba sana![]()
Heyatım sen avrupaya gitsen dönmezdin bir koca bulursun orada serbest nasılsa 'Senin olduğun yerde edepten bahsedilemez.![]()
Bir koca kesmez beni. .ssHeyatım sen avrupaya gitsen dönmezdin bir koca bulursun orada serbest nasılsa '
@mrt-06 da bir avrat arayıp kapağı atmalıydı avrupaya![]()
Önce birini bul sonra devamını getirirsinBir koca kesmez beni. .ss
Bulmadığımı kim söyledi.Önce birini bul sonra devamını getirirsinİsveç kralı olsun Norveç kralı olsun birini bulurdun bu hırsla sen
![]()
Avrupadan bulsan izmitte işin neBulmadığımı kim söyledi.![]()
Sağlam bulduğum için kopamıyorum ya buradan.Avrupadan bulsan izmitte işin ne![]()
Eee sen de haklısın tüpraş var ford var bir dünya erkek vardır peşinden koşanSağlam bulduğum için kopamıyorum ya buradan.![]()
Senden ala amele mi var ayol.Eee sen de haklısın tüpraş var ford var bir dünya erkek vardır peşinden koşanhepsi amele
![]()
Kuz erasmustan fav10 A mı döndün 😱 Avrupanun edepsizliği bizim forumun düzgün bir yer olduğunu gösterdi galiba sana![]()
Heyatım sen avrupaya gitsen dönmezdin bir koca bulursun orada serbest nasılsa '
@mrt-06 da bir avrat arayıp kapağı atmalıydı avrupaya![]()
Türkiyem harika valla, en güzeli de yakışıklısı da ülkemizde kıymet bilinSenin olduğun yerde edepten bahsedilemez.![]()
Aaa tabi ayol. Boşuna dememişler yerli malı yurdun malı herkesler onu kullanmalı diye. .ss @xemrexxxTürkiyem harika valla, en güzeli de yakışıklısı da ülkemizde kıymet bilin![]()