Star TV'den Skandal Hata!

KK'nın konuşmasıda var diziden sonra. Onun konuşması izlenmesin diye özellikle seyirci uzaklaştırılmış olabilir. Müthiş komplo yeteneğim ile yine süperim.:F @Çiğdem- @DarkLeqenD

Şuan son sahnenin etkisinden elim ayağım titriyor.😱 @12.Adam @turkuazz @Sherlock

Tufan'ın hazin sonu.:(

Bölümde kısa çekilmiş bu hafta özellikle yapıldı kesin.s.s
yayınlanan bölümün özetini vermişsiniz hahha inş bu hata diye başlayıp modaya dönüşmez burası türkiye sonucta belkide yeni bir atılım başlanıyordur diziyi geç izlemeye başlayan birisini düşün ilk 30 dakıkasını izlememiş ne güzel yeni bölümün özetinide aynı anda izliyor :A :A :A

Sana söylemiştim öbür bölümlerde Tufanı,ama çok kötü oldu bu:(

Elim ayağım titriyor sana o kadar söylüyorum.😱

yayınlanan bölümün özetini vermişsiniz hahha inş bu hata diye başlayıp modaya dönüşmez burası türkiye sonucta belkide yeni bir atılım başlanıyordur diziyi geç izlemeye başlayan birisini düşün ilk 30 dakıkasını izlememiş ne güzel yeni bölümün özetinide aynı anda izliyor :A :A :A

Olayı açıkladım ben sana. Bu KK'ya kurulan bir komplo. Aha buraya da yazdım.:F

Emir Kozcuoğlu zekası işte. Kimse baş edemiyor.:bhr:

Aynen. Zaten son dakikada yazdılar KK'nın çıkacağını.:X İzlenmesin diye böyle bir komplo yaptılar.

Öyle bir diziyiz ki siyasiler hile korkuyor kitlemizden.:A
Kara Sevda'ya söze anneye cesur vegüzele istanbullugeline fazilete şükretsin bu kanal !!

son 1 dk için 30 dk reklam vermekten pek farkı yok bana kalırsa :)

CB'ye yaranacaģım diye en çok izlenen dişine yaptığına bak. Sanırım reklamcılar ile imzalar tamamlandı dizi kesin final yapıyor diye abuklaştı.:(
şöyle bir düşündüm de kesinlikle bitmeli bu sezon ya ama böyle de iğrençlikler yapılmamalı. !

Şuan son sahnenin etkisinden elim ayağım titriyor.😱 @12.Adam @turkuazz @Sherlock

Tufan'ın hazin sonu.:(

Bölümde kısa çekilmiş bu hafta özellikle yapıldı kesin.s.s

Emir Kozcuoğlu prodüksiyonu iş başında. Baştan sona harika kurgulanmış bölüm, tebrik etmek lazım yapım ekibini. Tufan'ın sonu ise gerçekten çok üzücü oldu. Oyunculuklar da müthişti bu arada.

Emir Kozcuoğlu prodüksiyonu iş başında. Baştan sona harika kurgulanmış bölüm, tebrik etmek lazım yapım ekibini. Tufan'ın sonu ise gerçekten çok üzücü oldu. Oyunculuklar da müthişti bu arada.

Emir show yaptı bu bölüm. En son Kanlı Düğünde GoT'taki düğünde böyle elim ayağım titredi.:F
Tufan'ı harcamaları, Asu'nun halleri Emir'in karizması ve safoz Nihan Kemal ikilisi hepsi muhteşemDi.:Z