- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
KK'nın konuşmasıda var diziden sonra. Onun konuşması izlenmesin diye özellikle seyirci uzaklaştırılmış olabilir. Müthiş komplo yeteneğim ile yine süperim. @Çiğdem- @DarkLeqenD
yayınlanan bölümün özetini vermişsiniz hahha inş bu hata diye başlayıp modaya dönüşmez burası türkiye sonucta belkide yeni bir atılım başlanıyordur diziyi geç izlemeye başlayan birisini düşün ilk 30 dakıkasını izlememiş ne güzel yeni bölümün özetinide aynı anda izliyor
Sana söylemiştim öbür bölümlerde Tufanı,ama çok kötü oldu bu
yayınlanan bölümün özetini vermişsiniz hahha inş bu hata diye başlayıp modaya dönüşmez burası türkiye sonucta belkide yeni bir atılım başlanıyordur diziyi geç izlemeye başlayan birisini düşün ilk 30 dakıkasını izlememiş ne güzel yeni bölümün özetinide aynı anda izliyor
Aksiyonu müthiş bir bölüm oldu,Bu arada Asu nasıl yaptı bunu😱Elim ayağım titriyor sana o kadar söylüyorum.😱
kesin öyle çünkü o kanalda tayyipçiKK'nın konuşmasıda var diziden sonra. Onun konuşması izlenmesin diye özellikle seyirci uzaklaştırılmış olabilir. Müthiş komplo yeteneğim ile yine süperim. @Çiğdem- @DarkLeqenD
Aksiyonu müthiş bir bölüm oldu,Bu arada Asu nasıl yaptı bunu😱
kesin öyle çünkü o kanalda tayyipçi
Tufanın öleceğini biliyordum aslında ama bu şekilde olacağı hiç tahmin etmedim,izleyiciye büyük sürpriz oldu😱Emir Kozcuoğlu zekası işte. Kimse baş edemiyor.
Tufanın öleceğini biliyordum aslında ama bu şekilde olacağı hiç tahmin etmedim,izleyiciye büyük sürpriz oldu
Kara Sevda'ya söze anneye cesur vegüzele istanbullugeline fazilete şükretsin bu kanal !!Emir Kozcuoğlu zekası işte. Kimse baş edemiyor.
Aynen. Zaten son dakikada yazdılar KK'nın çıkacağını. İzlenmesin diye böyle bir komplo yaptılar.
Öyle bir diziyiz ki siyasiler hile korkuyor kitlemizden.
son 1 dk için 30 dk reklam vermekten pek farkı yok bana kalırsa
cunku kanal çok iyi yönetiliyor oyuncak gibi !! uzak kumandalı oyuncak!!KK'ya kurulan tuzak bu. Adamı izlemesinler diye kanal diziden seyirciyi kaçırdı Yok böyle bir kanal yaa. Cidden şaka gibi.
cunku kanal çok iyi yönetiliyor oyuncak gibi !! uzak kumandalı oyuncak!!
şöyle bir düşündüm de kesinlikle bitmeli bu sezon ya ama böyle de iğrençlikler yapılmamalı. !CB'ye yaranacaģım diye en çok izlenen dişine yaptığına bak. Sanırım reklamcılar ile imzalar tamamlandı dizi kesin final yapıyor diye abuklaştı.
Emir Kozcuoğlu prodüksiyonu iş başında. Baştan sona harika kurgulanmış bölüm, tebrik etmek lazım yapım ekibini. Tufan'ın sonu ise gerçekten çok üzücü oldu. Oyunculuklar da müthişti bu arada.
Bizde gerçek biz olarak böyle güldük.
Kanka bir markasın ya sana çamur atan @Billy Kane çamura batsın şimdi.@mrt-06 resmen bugünkü yazım tescillendi ben bir markayım Dizi olsa da olur olmasa da havasında kanal
Billy Kane ile ilgili söylediklerimi hatırlıyorsun dimi kankaBizde gerçek biz olarak böyle güldük.
Kanka bir markasın ya sana çamur atan @Billy Kane çamura batsın şimdi.