star takımında endgame senide görmek istiyoruz STARLI GÜNLER
mahoni seni objektif grubumuzda görmek isteriz asıl. Kanal fanatikliğine son verelim...
star takımında endgame senide görmek istiyoruz STARLI GÜNLER
mahoni seni objektif grubumuzda görmek isteriz asıl. kanal fanatikliğine son verelim...
star aÇik ara en Çok İzledİgİm kanal
- - - Ekleme - - -
aa gülmekten öldüm pastadaki ufak resimlerde acunu gördüm
en çok izlediğin kanal olabilir, bu normal, sorun burada değil.
Sorun şu, sen sürekli star'ı savunma durumundasın, bundan vazgeç, bırak birileri star'ı eleştirsin, sen de star'ı eleştirebilecek kıvama gelmelisin...
Biz de bazı kanalları daha çok izliyoruz ama yeri geldiğinde açıkça eleştiriyoruz...
elestİrİyom star facebook sayfasinda aÇikca yazdim o lİstede alİsan melek h.rolÜ hİÇbİr faydasİ yok dİye bİraz daha gÜndÜz kusagİnda hedef kİtleye hİtap etmesİ lazim
Acun ve MY haftanın 4 günü oluyor zaten, 4 gün açık ara zirvde kalıyor. Star da kalan 3 günü maçla dolduruyor, Dila'nın da azıcık yükselişi var, şu an Star çok avantajlı yani...
Kanal D ise düşüş trendinde, pazartesi A/B kayboldu, salı BİÜ'nin gelmesiyle ikinci kanal olacak gibi, çarşamba-perşembe zar zor ikincilikte, cuma total'de geride, hafta sonu da iki-üç olarak gidiyor... Durum Kanal D için kötü şu an için...
İlk olarak kanal d nin bu sezon ki en buyuk hatasi pzt ve pers'yi bu kadar bos birakmasi.. Sali zaten sallaniyo kanal d ile cars ehhh , cuma zaten kayip ve yalan kanal d yi gun birincisi yapiyo ikisinin toplami.. Haftasonu da zaten bbeb ile gayet iyi reytnglr aliyo..
Sen bu biü'yi baya buyutuyosun ben de cok kucumsemiyorum Ama aman aman bi reytng alicaginida dusunmuyorum.. Zaten sali belli olacak hersey
Aman aman bir reyting alır BİÜ. Ama ilk hafta ikinci olur tabi, bir anda zirvede olamaz herhalde...
bn biu den 5-6 dan fazlasını beklemiyorum
bn biu den 5-6 dan fazlasını beklemiyorum
biü tutmayabilir belli olmaz
biü tutmayabilir belli olmaz
yok daha neler ne 10 u kenan ın dizisi bile 10 alamıyo tns de zor işler bunlar
- - - Ekleme - - -
yok daha neler ne 10 u kenan ın dizisi bile 10 alamıyo tns de zor işler bunlar
Biü tutmaz, çok çok klişe. İlk bölümde bile ilk 5e zor girer. Sonra yavaş yavaş düşer bence.