Star TV, Prime Time'de En Çok İzlenen Kanal Oldu, Binasında Pastalar Kesildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yahu ben dizinin reytingini neden kıskanayım. :D

Bir insanın bir dizinin reytingini kıskanması nedir. :D

star aÇik ara en Çok İzledİgİm kanal

- - - Ekleme - - -

aa gülmekten öldüm pastadaki ufak resimlerde acunu gördüm :d :d

En çok izlediğin kanal olabilir, bu normal, sorun burada değil.

Sorun şu, sen sürekli Star'ı savunma durumundasın, bundan vazgeç, bırak birileri Star'ı eleştirsin, sen de Star'ı eleştirebilecek kıvama gelmelisin...

Biz de bazı kanalları daha çok izliyoruz ama yeri geldiğinde açıkça eleştiriyoruz...

en çok izlediğin kanal olabilir, bu normal, sorun burada değil.

Sorun şu, sen sürekli star'ı savunma durumundasın, bundan vazgeç, bırak birileri star'ı eleştirsin, sen de star'ı eleştirebilecek kıvama gelmelisin...

Biz de bazı kanalları daha çok izliyoruz ama yeri geldiğinde açıkça eleştiriyoruz...

elestİrİyom star facebook sayfasinda aÇikca yazdim o lİstede alİsan melek h.rolÜ hİÇbİr faydasİ yok dİye :) bİraz daha gÜndÜz kusagİnda hedef kİtleye hİtap etmesİ lazim

elestİrİyom star facebook sayfasinda aÇikca yazdim o lİstede alİsan melek h.rolÜ hİÇbİr faydasİ yok dİye :) bİraz daha gÜndÜz kusagİnda hedef kİtleye hİtap etmesİ lazim

Bunu takdir ettim ama MY'yi Acun'u da eleştirebilmeslisin yeri geldiğinde. İlla eleştirmen gerekmiyor, belki her şeylerini seve de bilrisin ama eleştirenlere mani olma...

Geçen gün Acun'un reklam düzeninden bahsederken "endgame'in söylediği her şey yalan" gibi sözler sarf ettin, bunları deme, bizim de bir bildiğimiz var. Kendi kanıtların varsa söyle ama toptan yok sayma görüşleri...

Ben MY hakkında veya Acun hakkında bir şey yazacak olsam, direkt senden bir yalanlama almayalım, özgürce yazabileyim...

Bakalim star tv kasim ayinda da birinci olabilecek mi.

Acun ve MY haftanın 4 günü oluyor zaten, 4 gün açık ara zirvde kalıyor. :) Star da kalan 3 günü maçla dolduruyor, Dila'nın da azıcık yükselişi var, şu an Star çok avantajlı yani...

Kanal D ise düşüş trendinde, pazartesi A/B kayboldu, salı BİÜ'nin gelmesiyle ikinci kanal olacak gibi, çarşamba-perşembe zar zor ikincilikte, cuma total'de geride, hafta sonu da iki-üç olarak gidiyor... Durum Kanal D için kötü şu an için...

İlk olarak kanal d nin bu sezon ki en buyuk hatasi pzt ve pers'yi bu kadar bos birakmasi.. Sali zaten sallaniyo kanal d ile :) cars ehhh , cuma zaten kayip ve yalan kanal d yi gun birincisi yapiyo ikisinin toplami.. Haftasonu da zaten bbeb ile gayet iyi reytnglr aliyo..
Sen bu biü'yi baya buyutuyosun ben de cok kucumsemiyorum Ama aman aman bi reytng alicaginida dusunmuyorum.. Zaten sali belli olacak hersey :)

İlk olarak kanal d nin bu sezon ki en buyuk hatasi pzt ve pers'yi bu kadar bos birakmasi.. Sali zaten sallaniyo kanal d ile :) cars ehhh , cuma zaten kayip ve yalan kanal d yi gun birincisi yapiyo ikisinin toplami.. Haftasonu da zaten bbeb ile gayet iyi reytnglr aliyo..
Sen bu biü'yi baya buyutuyosun ben de cok kucumsemiyorum Ama aman aman bi reytng alicaginida dusunmuyorum.. Zaten sali belli olacak hersey :)

Aman aman bir reyting alır BİÜ. Ama ilk hafta ikinci olur tabi, bir anda zirvede olamaz herhalde...

Ne güzel mutlu aile tablosu :D
10. aylarında 1. oldular. Çok çok iyi.

yok daha neler ne 10 u kenan ın dizisi bile 10 alamıyo tns de zor işler bunlar

- - - Ekleme - - -

Biü tutmaz, çok çok klişe. İlk bölümde bile ilk 5e zor girer. Sonra yavaş yavaş düşer bence.

- - - Ekleme - - -

Kenan'ın dizisinin ayrıcalığı ne ki, 10+ alsın. Gayet de reytingden uzak bir dizi...

Bu dizi ise reyting kokuyor fargmanlarıyla...