- Reaksiyon puanı
- 58,379
- Puanı
- 1,060
Heh sen doğrusunu yaptınAynen. Star, Star o oo oo Staaar.
Heh sen doğrusunu yaptın
sen foxtan stara geçiş yaptın galiba ?Ben içten yaptım birazcık daha o nedenle.
sen foxtan stara geçiş yaptın galiba ?
Kıvançın haline baksın, sonra düşünsün Beren.Kanal D'nin ekran yüzü ama Beren.Star sömürmeyi sever @RevaN'ın dediği gibi, yeni sezonda Star'da görürsek şaşırmayın.
Neyse hayırlısı olsun.
+1Star TV en azından dizilerinin arkasında duruyor ama Kanal D dizilerinin kıymetini maalesef bilmiyor. Ben oyuncu olsam Kanal D dizilerinde oynamam, her hafta yayından kalkma korkusu yaşamayı hiçkimse istemez. Star TV müthiş tanıtımlarla Beren'li diziyi tanıtır. Senaryosu da iyi olursa dizi rekorlar kırar. İnşallah olur, Beren'i çok özledik.
+1Star TV en azından dizilerinin arkasında duruyor ama Kanal D dizilerinin kıymetini maalesef bilmiyor. Ben oyuncu olsam Kanal D dizilerinde oynamam, her hafta yayından kalkma korkusu yaşamayı hiçkimse istemez. Star TV müthiş tanıtımlarla Beren'li diziyi tanıtır. Senaryosu da iyi olursa dizi rekorlar kırar. İnşallah olur, Beren'i çok özledik.
Tam tersi. [emoji20]Beren'in devri geçti artık devir Tubamın devri.
İkisini de severim kendi çaplarında iyi isimler. Ama az önce söylediklerim şakaydı zaten.Tam tersi. [emoji20]
Beren Saat her konuda Tuba'dan önde...
Biliyorsun Beren konusundaki hassaslığımı....İkisini de severim kendi çaplarında iyi isimler. Ama az önce söylediklerim şakaydı zaten.En iyileri Hazal çünkü.
çarpılıcan bir günBeren'in devri geçti artık devir Tubamın devri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?