Star TV Beren Saat'in Peşinde!

Astronomik fiyatlar ile. :D

Bu Star TV parayi nereye harcayacagini bilmiyor deseler daha iyiydi. :A

Kanal D'nin ekran yüzü ama Beren. :( Star sömürmeyi sever @RevaN'ın dediği gibi, yeni sezonda Star'da görürsek şaşırmayın. :)

Neyse hayırlısı olsun. :)

Star TV en azından dizilerinin arkasında duruyor ama Kanal D dizilerinin kıymetini maalesef bilmiyor. Ben oyuncu olsam Kanal D dizilerinde oynamam, her hafta yayından kalkma korkusu yaşamayı hiçkimse istemez. Star TV müthiş tanıtımlarla Beren'li diziyi tanıtır. Senaryosu da iyi olursa dizi rekorlar kırar. İnşallah olur, Beren'i çok özledik. :Z

Star TV en azından dizilerinin arkasında duruyor ama Kanal D dizilerinin kıymetini maalesef bilmiyor. Ben oyuncu olsam Kanal D dizilerinde oynamam, her hafta yayından kalkma korkusu yaşamayı hiçkimse istemez. Star TV müthiş tanıtımlarla Beren'li diziyi tanıtır. Senaryosu da iyi olursa dizi rekorlar kırar. İnşallah olur, Beren'i çok özledik. :Z
+1

+1

İyi olanın herkes peşinde olur. Beren'i kıskananlar çatlarsın...