- Reaksiyon puanı
- 58,379
- Puanı
- 1,060
Heh sen doğrusunu yaptınAynen. Star, Star o oo oo Staaar.![]()
Heh sen doğrusunu yaptın![]()
sen foxtan stara geçiş yaptın galiba ?Ben içten yaptım birazcık daha o nedenle.![]()
sen foxtan stara geçiş yaptın galiba ?![]()
Kıvançın haline baksın, sonra düşünsün Beren.Kanal D'nin ekran yüzü ama Beren.Star sömürmeyi sever @RevaN'ın dediği gibi, yeni sezonda Star'da görürsek şaşırmayın.
Neyse hayırlısı olsun.![]()
+1Star TV en azından dizilerinin arkasında duruyor ama Kanal D dizilerinin kıymetini maalesef bilmiyor. Ben oyuncu olsam Kanal D dizilerinde oynamam, her hafta yayından kalkma korkusu yaşamayı hiçkimse istemez. Star TV müthiş tanıtımlarla Beren'li diziyi tanıtır. Senaryosu da iyi olursa dizi rekorlar kırar. İnşallah olur, Beren'i çok özledik.![]()
+1Star TV en azından dizilerinin arkasında duruyor ama Kanal D dizilerinin kıymetini maalesef bilmiyor. Ben oyuncu olsam Kanal D dizilerinde oynamam, her hafta yayından kalkma korkusu yaşamayı hiçkimse istemez. Star TV müthiş tanıtımlarla Beren'li diziyi tanıtır. Senaryosu da iyi olursa dizi rekorlar kırar. İnşallah olur, Beren'i çok özledik.![]()
Tam tersi. [emoji20]Beren'in devri geçti artık devir Tubamın devri.![]()
İkisini de severim kendi çaplarında iyi isimler. Ama az önce söylediklerim şakaydı zaten.Tam tersi. [emoji20]
Beren Saat her konuda Tuba'dan önde...
Biliyorsun Beren konusundaki hassaslığımı....İkisini de severim kendi çaplarında iyi isimler. Ama az önce söylediklerim şakaydı zaten.En iyileri Hazal çünkü.
![]()
çarpılıcan bir günBeren'in devri geçti artık devir Tubamın devri.![]()