Netflix Squid Game - Dizi Yorumları

Önder beni çok etkiledi ya muhteşem bir oyun içinde oyun kırdı. 456 gerçeğini öğrendiğinde ne yapacak acaba :A
Aynen güzeldi bölümler. Tabii ilk sezon gibi değildi o yüzden 10 üzerinden 9 verdim. :D

Bu dizinin mi yoksa La Casa de Papel'in mi devam sezonları daha leşti karar veremedim.

Bitirdim ikinci sezonu..
İnanılmaz havada bırakmışlar..
Korelilerin ağzından kaçırdığı tarih 25 Haziran.. 6 ay bekle dur... En azından 2 - 3 sene beklemicez.
İlk 2 bölüm hariç aksiyon ve gerilimi yüksekdi.
Birçok olumsuz yorumun aksine ben gayet beğendim ikinci sezonu..
Eleştirenler o zamab daha iyisini yapsınlar bizde onu izleyelim.

Bitirdim ikinci sezonu..
Korelilerin ağzından kaçırdığı tarih 25 Haziran.. 6 ay bekle dur... En azından 2 - 3 sene beklemicez.
Aynen çok iyi genel olarak vallahi. Umarım son sezon cidden 25 Haziran'da gelir ve ertelenmez. :D

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
2.sezonunu en kısa zamanda izlemek istiyorum.
Bitirdim ikinci sezonu..
Ben de şimdi bitirdim 2.sezonu. İlk iki bölüm biraz sıkıcıydı ama sonraki bölümler aktı gitti. İlk sezon yepyeni bir dünya izlediğimiz için hepimize ilginç gelmişti ve şaşırarak izlemiştik. 2.sezonda ise ne olacağı bilindiği için bazı kişilerde ilk sezonun heyecanının olmaması ve izlerken ilk sezon kadar keyif alınmaması normal. Ancak bende öyle bir durum olmadı. 2.sezon ilk sezonla gayet bağlantılıydı ve devamı niteliğindeydi. Bir amaç vardı. 2.sezon finali havada kaldı çünkü insanların 3.sezonu da izlemesini istiyorlar tabi ki :) Son sezonun bu yıl gelecek olması iyi, çok beklemeyeceğiz. Sonuç olarak ben ilk sezon kadar olmasa da 2.sezonu da beğendim..

• Aynen
Reactions: The_Erinch