Netflix Squid Game - Dizi Yorumları

Yahu @Dosi senin gibi düşünmüyor ki o sadece sayılara takılmış öbür dediğimiz şeyi anlatınca heee öyledir demiştir bence

Sen 2x2=4'ü bize yok 5 mantık hatası diye yutturmaya çalışıyorsun... Cidden hala buna nasıl mantık hatası diyorsun pes o kadar spo içinde ispatladığım halde ama uzatan ben ve @DarkLegenD oluyo sjsjsjsj

Ben sana ve @DarkLegenD'e ispat etmeye çalışmadım ki, kendi halimde yazdım. Siz yazdıkça yazdınız.
Neyse bundan sonra istediğiniz kadar destan yazın, bir şey demeyeceğim.
@Dosi'nin etiketine atlamayacaktım, ondan uzadı.

Reactions: xdragxx and Dosi
Hayret beni anlamışsın 😱 @DarkLegenD bile olayı anlamayıp uzatıp durdu
ben devam yorumlarınıza bakmadım. Benim mevzu @Araf 19 kişi deyince ben oyun sonrası o kadar kişi döndü diye düşünüp ekrandaki 17 yazısına ve oyunu oynayan 16 kişi olmasına değinmiştim. Benim bile kafam karıştı demiştim çünkü çok derin detaylara boğulmadım. Seninde ilk cevabın 'belki eşitlik vardı' gibi emin olmadığın bir mesaj olduğu için yukarda goygoy yapmıştım itiraz etmemiş ilk etapta deyip ama DarklegenD çok uzattı
herşey karıştı ve pes ettim ama @Araf şunda haklı, DarklegenD dizinin fanı olmuş ve 0 hata var diyor, o çok uzattı

Reactions: Araf and xdragxx
Bence tarafsız hakem olarak @bazinga'yı davet edelim konuya. Diziyi izleyip yorumlasın. Forumda zaten bir tek o izlemedi sanırım.

Reactions: Dosi
Hayır ben hiçbir zaman böyle gereksiz detaylara takılmam dizilerde

Sonra düşündüm oyunu ve 218'in o lafı aklıma gelince tamam mantık hatası falan yok diye emin oldum

, DarklegenD 0 hata var diyor
Evet, bu doğru... Gerçekten de bahsedilen kısımlarda 1 tane bile hata yok.

Madem bu dizinin fanıy(mış)ım, o zaman avatara Bey Amca'yı koymak benim boynumun borcudur. Bu bahaneyle de en sevdiğim karakteri baş tacı etmiş olurum hem.

Reactions: Dosi and xdragxx
Diziyi bitirenler okusun spoyu gerçek bir hata yazacağım.

456'nın mafyaya borcu vardı. Fakat büyük ödülü kazandıktan sonra 1 yıl boyunca paranın 5 kuruşuna bile dokunmadığı ortaya çıkıyor. Bu mafyalara borcu öpücükle mi ödedi ya da 1 sene boyunca yeri yurdu belliyken nasıl kaçtı

Reactions: Dosi and DarkLegenD
Oho, böyle çok detay yazarım ama gerek yok
DarklegenD ile tartışamam

Reactions: xdragxx
Bizimkinin o kadar parası olduğunu görünce "Canın ne zaman isterse o zaman ödersin, keyfin bilir abim benimmmm" demiş olabilirler.
------

Oho, böyle çok detay yazarım ama gerek yok
Yaz bakalım, merak ettim.

Reactions: Dosi and xdragxx
Reactions: DarkLegenD
En son kısımda yazdığınla alakalı aynı düşünüyoruz