futbol 2
basketbol 2
voleybol 1
@destere de voleybol diyordu onun için koy bence kvp emdya anca bu şekilde protestosunu bozabiliriz onun bunada akrşılıksız kalsın bakalım hahah
futbol 2
basketbol 2
voleybol 1
@destere de voleybol diyordu onun için koy bence kvp emdya anca bu şekilde protestosunu bozabiliriz onun bunada akrşılıksız kalsın bakalım hahah
Voleybol olmasın basketbol olsun bence @kvp-medya.
niye en yakın arkadaşına destek olmuyorsun BullycimVoleybol olmasın basketbol olsun bence @kvp-medya.
Çiğdem gel sende voleybol de , duygu ablamızda kızar sonra sana@destere de voleybol diyordu onun için koy bence kvp emdya anca bu şekilde protestosunu bozabiliriz onun bunada akrşılıksız kalsın bakalım hahah
Haruncum bence sende basket de haydeniye en yakın arkadaşına destek olmuyorsun Bullycim
Çiğdem gel sende voleybol de , duygu ablamızda kızar sonra sana
Sen Duygu Bal diyince antilik yapasım geldi.niye en yakın arkadaşına destek olmuyorsun Bullycim
İşaretledim aga.@Bully aga ankete de işaretler misin ?
niye en yakın arkadaşına destek olmuyorsun Bullycim
hayırr futbol olsun yaaa ben basketten falan hiç anlamıyorum futboldanda fazla anlamıyorum ama absketten hiçç yanı oyüzden futbol olsun @xemrexxx de futbola yaz bana sen söyle dediOhh çok şükür öndeyizzz
Aslında düşündükçe bir gün futbol diğer gün basket diğer gün yelkenli diğer gün volaybol yapsanya daha iyi olur 🙂 snowboard felan
voleybol isterizzzhayırr futbol olsun yaaa ben basketten falan hiç anlamıyorum futboldanda fazla anlamıyorum ama absketten hiçç yanı oyüzden futbol olsun @xemrexxx de futbola yaz bana sen söyle dedi
basket 4 olmuş kim oy attı acaba ?
hayırr futbol olsun yaaa ben basketten falan hiç anlamıyorum futboldanda fazla anlamıyorum ama absketten hiçç yanı oyüzden futbol olsun @xemrexxx de futbola yaz bana sen söyle dedi
Siz halen futboldu voleyboldu diyin ohss olsun size basket 4 ollmuş 😱😎voleybol isterizzz
oylama bitti bundan sonra bugün futbol özel bölüm ardından diğer günler basketbol özel olucakSiz halen futboldu voleyboldu diyin ohss olsun size basket 4 ollmuş 😱😎
Kim oooo gizli basketi tıklayan şahıs çıksın ortayada tebrik edeyim
En iyisi...oylama bitti bundan sonra bugün futbol özel bölüm ardından diğer günler basketbol özel olucak
aaa yine ne uyduruyon kıskanç 😱hayırr futbol olsun yaaa ben basketten falan hiç anlamıyorum futboldanda fazla anlamıyorum ama absketten hiçç yanı oyüzden futbol olsun @xemrexxx de futbola yaz bana sen söyle dedi
seninde futbol istediğini söylüyordumaaa yine ne uyduruyon kıskanç 😱
ben güreş sporuna meraklıyım hele kiş iki kız güreşiyorsa tamamdırseninde futbol istediğini söylüyordum