Aaa izlemeni öneririm güzel diziNe hale gelmiş bu oğlan. 😱
Çağatayda buna özenecek dizisinde
Aaa izlemeni öneririm güzel diziNe hale gelmiş bu oğlan. 😱
Dur hele ablacım bana verdiğin ödevleri izliyim de önce sonra bunu izlerimAaa izlemeni öneririm güzel dizi
Çağatayda buna özenecek dizisinde
Hhahah Aaa Supernaturalı bekliyorum kaç haftadır gerçi kaç yıldır desem daha doğru oluryaDur hele ablacım bana verdiğin ödevleri izliyim de önce sonra bunu izlerim
Sen evlenmeden bitecek inş.Hhahah Aaa Supernaturalı bekliyorum kaç haftadır gerçi kaç yıldır desem daha doğru olurya
Hhaha Aaa yaşlanırız ozaman sen moruk dede olursun gelecek yaz bakacam demeye devam edersin uyuklayarakSen evlenmeden bitecek inş.
Sen de mi?Yazın bitireceğim, bu dizinin yeri bende ayrı.
Aaa diziyi bırakmak yok söz ben de yetişecem inş
Hiç sanmıyorum izleyeceğimiAaa diziyi bırakmak yok söz ben de yetişecem inş
Bu yaz kesin.Hhaha Aaa yaşlanırız ozaman sen moruk dede olursun gelecek yaz bakacam demeye devam edersin uyuklayarak
Yok o bile yetmez artık, ben de @Forumdash ile aynı fikirdeyim
@destere olsaydı o da Maggie için izlerim derdiYok o bile yetmez artık, ben de @Forumdash ile aynı fikirdeyimHem sen son sezonu bile izlememişsin, orayı da izle de iyice bir soğu o zaman bizimle aynı fikirde olursun
O izliyor muydu en son, sanki o da kopmaya başlamıştı
Yok o bilmem kaçıncı sezonda kalmiştiO izliyor muydu en son, sanki o da kopmaya başlamıştı
İzleme sitelerinden kaldırılmasıyla birçok kişi koptu zaten diziden, o sayede kurtuldu milletYok o bilmem kaçıncı sezonda kalmişti(öyle diyordu en son öyle hatırlıyorum)
Malasef torrentçilerin kaderiİzleme sitelerinden kaldırılmasıyla birçok kişi koptu zaten diziden, o sayede kurtuldu milletAma ben ne yazık ki torrent kullanıcısı olarak izlemeye devam ettim
Bir tane spoiler yedim maalesef. Bu yüzden 7. Sezondan daha iyi bir 8.sezon bekliyordum.Yok o bile yetmez artık, ben de @Forumdash ile aynı fikirdeyimHem sen son sezonu bile izlememişsin, orayı da izle de iyice bir soğu o zaman bizimle aynı fikirde olursun
Bu yaz kesin.
Yok o bile yetmez artık, ben de @Forumdash ile aynı fikirdeyimHem sen son sezonu bile izlememişsin, orayı da izle de iyice bir soğu o zaman bizimle aynı fikirde olursun
Aaa bu diziyi @sokak sanati @Yiğitt @destere @mrt-06 hepimiz bakıyorduk ama son sezonu bitiren sadece @MasacRE- @ForumdashBir tane spoiler yedim maalesef. Bu yüzden 7. Sezondan daha iyi bir 8.sezon bekliyordum.@Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?