Mezar konusuna bak bee fatiha okuyorumKaydettim bu mesaji destere gelince hatirlaticam
Mezar konusuna bak bee fatiha okuyorumKaydettim bu mesaji destere gelince hatirlaticam
Ben de son sezonu inatla izlemiyorum.
Son sezonun yarısında kaldık @Harunnn60 ileBen de son sezonu inatla izlemiyorum.
Yerli diziler için yapılıyor, yabancılara da yapılabilinir arada. Dizi için önemli olayları falan paylaşmayı düşünüyorum. Belki bu şekilde diziye karşı vicdanımı rahatlatmış olurum.
Yazın bitireceğim, bu dizinin yeri bende ayrı.Son sezonun yarısında kaldık @Harunnn60 ile
@Forumdash Ve @MasacRE- en çok eleştirenler ama o ikisi bitirdi sadece
Hastane bölümlerinden de bekliyoruz o zaman güzel oldu bu. Hastane sezonu efsaneydi demi çocuklar. @Çiğdem- @Harunnn60Ben de son sezonu inatla izlemiyorum.
Yerli diziler için yapılıyor, yabancılara da yapılabilinir arada. Dizi için önemli olayları falan paylaşmayı düşünüyorum. Belki bu şekilde diziye karşı vicdanımı rahatlatmış olurum.
Ben de yaz programıma aldım.Yazın bitireceğim, bu dizinin yeri bende ayrı.
Şuna baksana cnm @dreamyNasıl yok anlamadım ablacım. 😱
A şu Maggie'nin kardeşi ölmüştü o bölümlerde. Beth. @Çiğdem-Hastane bölümlerinden de bekliyoruz o zaman güzel oldu bu. Hastane sezonu efsaneydi demi çocuklar. @Çiğdem- @Harunnn60
Ölümler güzel işleniyor bu dizide birde iki küçük kız vardı Carol onları öldürmüştü adı neydi o iki şeytanın. @Çiğdem -A şu Maggie'nin kardeşi ölmüştü o bölümlerde. Beth. @Çiğdem-
Biri Liz'di galiba. Hatırladım, büyük kız küçüğü öldürüyordu. Carol da büyük olanı. @Çiğdem-Ölümler güzel işleniyor bu dizide birde iki küçük kız vardı Carol onları öldürmüştü adı neydi o iki şeytanın. @Çiğdem -
Aaa evet büyük olan şeytandı hatırladım. Tam ruh hastasıydı o kız ya evlerden ırak.Biri Liz'di galiba. Hatırladım, büyük kız küçüğü öldürüyordu. Carol da büyük olanı. @Çiğdem-
Ölümler güzel işleniyor bu dizide birde iki küçük kız vardı Carol onları öldürmüştü adı neydi o iki şeytanın. @Çiğdem -
Aaa şu adamın ölümü kadar hiç biri etkilemedi beni hala bakarkan gözlerim doluyorBiri Liz'di galiba. Hatırladım, büyük kız küçüğü öldürüyordu. Carol da büyük olanı. @Çiğdem-
Ben sevmiyordum ama bu adam destere ye benzetirim hep.
Başlarda gıcıktı ama sonra sevildi Bir de Valiye üzüldüm ki zaten hep diyorum o öldükten sonrakı bölüm dizi bozulmuştuBen sevmiyordum ama bu adam destere ye benzetirim hep.
Ben asıl şeye üzülmüştüm Rick in karısıyla yatan adamın adı neydi @dreamy ben de iyice bunadım. O herif iyidi Rick mıymıntıydı.Başlarda gıcıktı ama sonra sevildi Bir de Valiye üzüldüm ki zaten hep diyorum o öldükten sonrakı bölüm dizi bozulmuştu
Aaa dizide ki ismini unuttumda Punisher diyelimBen asıl şeye üzülmüştüm Rick in karısıyla yatan adamın adı neydi @dreamy ben de iyice bunadım. O herif iyidi Rick mıymıntıydı.
Ne hale gelmiş bu oğlan. 😱Aaa dizide ki ismini unuttumda Punisher diyelim