Aaa izlemeni öneririm güzel diziNe hale gelmiş bu oğlan. 😱
Çağatayda buna özenecek dizisinde
Aaa izlemeni öneririm güzel diziNe hale gelmiş bu oğlan. 😱
Dur hele ablacım bana verdiğin ödevleri izliyim de önce sonra bunu izlerimAaa izlemeni öneririm güzel dizi![]()
![]()
Çağatayda buna özenecek dizisinde![]()
![]()
![]()
Hhahah Aaa Supernaturalı bekliyorum kaç haftadır gerçi kaç yıldır desem daha doğru oluryaDur hele ablacım bana verdiğin ödevleri izliyim de önce sonra bunu izlerim![]()
Sen evlenmeden bitecek inş.Hhahah Aaa Supernaturalı bekliyorum kaç haftadır gerçi kaç yıldır desem daha doğru olurya![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa yaşlanırız ozaman sen moruk dede olursun gelecek yaz bakacam demeye devam edersin uyuklayarakSen evlenmeden bitecek inş.![]()
Sen de mi?Yazın bitireceğim, bu dizinin yeri bende ayrı.![]()
Aaa diziyi bırakmak yok söz ben de yetişecem inş
Hiç sanmıyorum izleyeceğimiAaa diziyi bırakmak yok söz ben de yetişecem inş![]()
![]()
![]()
Bu yaz kesin.Hhaha Aaa yaşlanırız ozaman sen moruk dede olursun gelecek yaz bakacam demeye devam edersin uyuklayarak![]()
![]()
![]()
Yok o bile yetmez artık, ben de @Forumdash ile aynı fikirdeyim
@destere olsaydı o da Maggie için izlerim derdiYok o bile yetmez artık, ben de @Forumdash ile aynı fikirdeyimHem sen son sezonu bile izlememişsin, orayı da izle de iyice bir soğu o zaman bizimle aynı fikirde olursun
![]()
O izliyor muydu en son, sanki o da kopmaya başlamıştı
Yok o bilmem kaçıncı sezonda kalmiştiO izliyor muydu en son, sanki o da kopmaya başlamıştı![]()
İzleme sitelerinden kaldırılmasıyla birçok kişi koptu zaten diziden, o sayede kurtuldu milletYok o bilmem kaçıncı sezonda kalmişti(öyle diyordu en son öyle hatırlıyorum)
Malasef torrentçilerin kaderiİzleme sitelerinden kaldırılmasıyla birçok kişi koptu zaten diziden, o sayede kurtuldu milletAma ben ne yazık ki torrent kullanıcısı olarak izlemeye devam ettim
![]()
![]()
Bir tane spoiler yedim maalesef. Bu yüzden 7. Sezondan daha iyi bir 8.sezon bekliyordum.Yok o bile yetmez artık, ben de @Forumdash ile aynı fikirdeyimHem sen son sezonu bile izlememişsin, orayı da izle de iyice bir soğu o zaman bizimle aynı fikirde olursun
![]()
Bu yaz kesin.![]()
Yok o bile yetmez artık, ben de @Forumdash ile aynı fikirdeyimHem sen son sezonu bile izlememişsin, orayı da izle de iyice bir soğu o zaman bizimle aynı fikirde olursun
![]()
Aaa bu diziyi @sokak sanati @Yiğitt @destere @mrt-06 hepimiz bakıyorduk ama son sezonu bitiren sadece @MasacRE- @ForumdashBir tane spoiler yedim maalesef. Bu yüzden 7. Sezondan daha iyi bir 8.sezon bekliyordum.@Forumdash