Diziye laf attığımı sanıp bana laf atmak için fırsat kollayanlara okuduğunu anlama dersi almalarını diliyorum.
Hele 3. sınıf pembe dizileri izleyip oradaki karakterlere idolüm diyenler kepazelik şeklinde laf edince komik oluyor. 
Sadece son zamanlarda Twitter'da fanlara çok denk geliyorum ve dünyanın en kaliteli dizisi tarzı şeyler yazanlar bile var o kadar da değil. 
Menajerimi Ara'yı benden daha çok abartanlar oldu ama Kırmızı Oda'yı maalesef kimse abartmayınca görev de bana düştü.
Diziye burun kıvırmıyorum aksine benim de sempatim var ve düzgün bir iş olduğunun farkındayım. En Favori Dizi'de de izlemememe rağmen her tur oy verdim hatta.Çok iyi bir tanıtım olmuş. Eksik kalan bölümlerimi tamamlayayım bari.Yeni sezondan pek umudum yokken bu fragmanla tekrar yükseldim diziye.
Dünyanın en kaliteli dizisi değil ama sezonun en eli yüzü düzgün işlerindendi kudurma lütfen.Son Yaz fandom da en azından diğer dizilerin fandomu gibi kanser kitle değil.
Bunu diyen de sezon boyunca Kırmızı Oda ve Menajerimi Ara için aynısını yaptı forumda.![]()
Menajerimi Ara'yı benden daha çok abartanlar oldu ama Kırmızı Oda'yı maalesef kimse abartmayınca görev de bana düştü.