Son Yaz - Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | FOX

Diziye laf attığımı sanıp bana laf atmak için fırsat kollayanlara okuduğunu anlama dersi almalarını diliyorum. :) Hele 3. sınıf pembe dizileri izleyip oradaki karakterlere idolüm diyenler kepazelik şeklinde laf edince komik oluyor. :A

Çok iyi bir tanıtım olmuş. Eksik kalan bölümlerimi tamamlayayım bari. :Z Yeni sezondan pek umudum yokken bu fragmanla tekrar yükseldim diziye.

Dünyanın en kaliteli dizisi değil ama sezonun en eli yüzü düzgün işlerindendi kudurma lütfen. :A Son Yaz fandom da en azından diğer dizilerin fandomu gibi kanser kitle değil. :A

Bunu diyen de sezon boyunca Kırmızı Oda ve Menajerimi Ara için aynısını yaptı forumda. :A
Diziye burun kıvırmıyorum aksine benim de sempatim var ve düzgün bir iş olduğunun farkındayım. En Favori Dizi'de de izlemememe rağmen her tur oy verdim hatta. :A Sadece son zamanlarda Twitter'da fanlara çok denk geliyorum ve dünyanın en kaliteli dizisi tarzı şeyler yazanlar bile var o kadar da değil. :A

Menajerimi Ara'yı benden daha çok abartanlar oldu ama Kırmızı Oda'yı maalesef kimse abartmayınca görev de bana düştü. :A

Kendi gözündeki çapağı görmeyip her seferinde başkalarına laf atan, kendi hatalarından asla ve asla ders çıkarmayan birinin, başkalarına ders al demesi trajikomik, yazık. :) Kendi izlediği kötü projeleri görmeyip hala başarısını çekemediği dizilere sarmak da ne bileyim. Bir insan hiç mi büyümez, hiç mi değişmez?

Keşke yapılan esprileri bu denli ciddiye almak yerine yüzüne karşı söylenen doğrular ciddiye alınsaydı, en azından bir işe yaramış olurdu.

Diziye laf attığımı sanıp bana laf atmak için fırsat kollayanlara okuduğunu anlama dersi almalarını diliyorum. :) Hele 3. sınıf pembe dizileri izleyip oradaki karakterlere idolüm diyenler kepazelik şeklinde laf edince komik oluyor. :A

Diziye burun kıvırmıyorum aksine benim de sempatim var ve düzgün bir iş olduğunun farkındayım. En Favori Dizi'de de izlemememe rağmen her tur oy verdim hatta. :A Sadece son zamanlarda Twitter'da fanlara çok denk geliyorum ve dünyanın en kaliteli dizisi tarzı şeyler yazanlar bile var o kadar da değil. :A

Menajerimi Ara'yı benden daha çok abartanlar oldu ama Kırmızı Oda'yı maalesef kimse abartmayınca görev de bana düştü. :A
MA'yı senden çok abartanları bana bir gösterir misin? :D

• Harika
Reactions: serhatt
Twitter'da koskoca bir fandom varken benimki devede kulak. :A Ayrıca benim de eleştirdiğim zamanlar oldu her ne kadar kulak tıkamak isteseniz de. :A
Kendine haksızlık etme sende en az onlar kadar mesai yaptın MA için. Forumda tek başına fandomluk yapıyordun. :D

Ali Atay şov her yerde devam edecek... Bu tanıtımdan o havayı aldım, gerçekten karanlık bir hava vermişler... Merakla bekliyorum yeni sezonu ve yaşanacak olayları...

Selda Bağcan'ın türküsü, yönetmenin harika çekimi ile güzel bir tanıtım çıkmış ortaya. Ali Atay ve Alperen Duymaz'ı konuşmaya gerek yok. İlk sezon bölümlerini takip edemedim ve izleyemedim, ama bu sezon başlamayı düşünüyorum.

Bu arada son sahnede sanırım ceset var bagajda. Gökhan olduğunu düşünmüyorum, Halil Sadi ile ilgili bir sürpriz var deniliyordu. Halil Sadi ölmüş olabilir mi? (b))