Son Yaz - Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,151
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20210828_112120-jpg.108264

Son Yaz'ın yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını O3 Medya'nın, yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı dizinin başrollerini; Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay paylaşıyor.

Son Yaz, yeni sezonuyla yakında FOX'ta

Son düzenleme:
  • Harika
  • Beğendim
Reactions: MEnes and Angelica
Ay artık başlasın da kurtulalım zira sosyal medyada fanların en küçük şeyi bile abartıp dünyanın en kaliteli dizisiymiş havasında davranmasından ikrah geldi. :A

Çok iyi bir tanıtım olmuş. Eksik kalan bölümlerimi tamamlayayım bari. :Z Yeni sezondan pek umudum yokken bu fragmanla tekrar yükseldim diziye.

Ay artık başlasın da kurtulalım zira sosyal medyada fanların en küçük şeyi bile abartıp dünyanın en kaliteli dizisiymiş havasında davranmasından ikrah geldi. :A
Dünyanın en kaliteli dizisi değil ama sezonun en eli yüzü düzgün işlerindendi kudurma lütfen. :A Son Yaz fandom da en azından diğer dizilerin fandomu gibi kanser kitle değil. :A

Bunu diyen de sezon boyunca Kırmızı Oda ve Menajerimi Ara için aynısını yaptı forumda. :A

Tanıtım aşırı iyi olmuş merak unsuru seyirci çekecektir. Bende heyecanla bekliyorum.

Diziye laf atanlar önce kendi izlediği kepazeliklere baksın sonra bu diziye laf atsın, tencere dibin kara senin ki benden kara.

Yok bu dizide kötüye kötü deniliyor. :D
Onu vurgulamak istemiştim zaten. :A
Bir kişinin abartması ve binlerce kişinin abartması aynı şey olmadığına göre seni üç hayırla uğurluyoruz. :A
Dünyanın en kaliteli dizisi değil ama sezonun en eli yüzü düzgün işlerindendi kudurma lütfen. :A Son Yaz fandom da en azından diğer dizilerin fandomu gibi kanser kitle değil. :A

Bunu diyen de sezon boyunca Kırmızı Oda ve Menajerimi Ara için aynısını yaptı forumda. :A
Özgür beyciğim gereken yanıtı vermiş, ekleyecek bir şeyim yok… :A
Tanıtım heyecanlandırdı. Karanlık tema ayrı bir hava katmış
Gurme bir yorum… @MEnes @MasacRE