"SON" Dizisi Sizce Hangi Günde Yayınlanır?

?

• Pazartesi - PT1

Oy: 1 12.5%
  • Pazartesi - PT2

• Salı - PT1

Oy: 2 25.0%
  • Salı - PT2

Oy: 0 0.0%
  • Çarsamba - PT1

• Çarsamba - PT2

• Persembe - PT1

• Persembe - PT2

• Cuma - PT1

• Cuma - PT2

• Cumartesi - PT1

• Cumartesi - PT2

• Pazar - PT1

• Pazar - PT2

• Kullanılan toplam oy
    8

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Ay Yapım bu sezon "Alyazmalım" dışında atv için 'Son' isimli yeni bir dizinin daha çekimlerine başladı.Tiyatro Krek'in kurucusu Berkun Oya'nın yazdığı dizi, 25 bölüm olarak tasarlandı.

25 bölüm seneryosunun da hazır olduğu dizinin ilk anlaşma yapılan oyuncusu Yiğit Özşener olmuştu.Daha sonra ekibe usta oyuncu Erkan Can, Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan dahil oldu.

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı dizinin kadrosuna son olarak Nehir Erdoğan ve rock müziğin sevilen ismi Aylin Aslım'ın katıldığı öğrenildi.Dizinin çekimlerinin bir kısmı Tahran'da yapılacak.Bir aile dramı üzerine kurulu olan dizi,Ocak ayında seyirciyle buluşacak.

Bu dizi sizce hangi günde yayinlanir?

Büyük İhtimal Salı yada Perşembe günü

Persembe günü olacagini sanmiyorum çünkü o günde Ay Yapim'in bir diger dizisi "Fatmagül'ün Suçu Ne" Kanal D ekranlarinda yayinlaniyor..

Sali PT-1, Cumartesi PT-1 ve Pazar PT-1 diyorum ben..

Bu dizide çok iş var, 25 bölüm sözüyle ve tam senaryoyla yayına giren bir diziden her türlü başarıyı beklerim. Belki 30'u bile görür konusuna bağlı olarak.

Bence böyle iddialı biz dizi ÖBGZ'nin karşısında olmalı, yakışır.

Bu dizide çok iş var, 25 bölüm sözüyle ve tam senaryoyla yayına giren bir diziden her türlü başarıyı beklerim. Belki 30'u bile görür konusuna bağlı olarak.

30 reyting mi yoksa 30 bölüm mü? :) :)

Katiliyorum sana endgame, bencede koyulmali ÖBGZ karsisinda.. Daha da güçlü bir rakip gelmis oldu ÖBGZ karsisina .. Rekabeti izlemek güzel olur.

Ben Pazartesi PT1 olur diye tahmin ediyorum. O gün, A/B grubunda belli bir boşluk var. Bu boşluğu değerlendirip A/B'de zirveye oynayabilir...

O kadar yüksek alacağını asla düşünmüyorum ama kaliteli bir yapım olacağından eminim...

Ben Pazartesi PT1 olur diye tahmin ediyorum. O gün, A/B grubunda belli bir boşluk var. Bu boşluğu değerlendirip A/B'de zirveye oynayabilir...

Adminim sizce "Al Yazmalim" o zaman hangi günde yayinlanir? Eger bu dizi Pazartesi PT-1'de ekrana gelecek olursa, Al Yazmalim ya Sali PT-1 ya da Pazar PT-1'de ekrana gelebilir belki

30 reyting mi yoksa 30 bölüm mü? :) :)

Katiliyorum sana endgame, bencede koyulmali ÖBGZ karsisinda.. Daha da güçlü bir rakip gelmis oldu ÖBGZ karsisina .. Rekabeti izlemek güzel olur.

30 reytingi kastettim. Belki bu dizi alamaz ama biri 30 yapacaksa o, senaryosu çekimden önce tamamlanmış ve hatta çekimi de tamamlanıp yayına sürülmüş bir dizi olacaktır.

Adminim sizce "Al Yazmalim" o zaman hangi günde yayinlanir? Eger bu dizi Pazartesi PT-1'de ekrana gelecek olursa, Al Yazmalim ya Sali PT-1 ya da Pazar PT-1'de ekrana gelebilir belki

Pazartesi PT2 olur belki.

Salı PT1 yutar Al Yazmalım'ı. Pazar gününün de tercih edileceğini düşünmüyorum...

30 reytingi kastettim. Belki bu dizi alamaz ama biri 30 yapacaksa o, senaryosu çekimden önce tamamlanmış ve hatta çekimi de tamamlanıp yayına sürülmüş bir dizi olacaktır.

Dizinin tanitimlarini da görmek gerek.. Bu zamanda 30 reytingi almak çok çok zor..

Tanitimlar çok çok iddiaaliysa 10 reytingi görecegini tahmin ediyorum

pazartesi olursa izlerim başka bi günde izlemem.endgame naptın kardeş 30 reyting ne demek :D

Bence Persembe PT1 e koyacak Atv ama öyle yaparsa yine büyük bir hata yapis olur cünkü FGSN ve Vadi varken kac Reyting alabilirki bu dizi.

bence pt2 ye koymazlar gibime geliyor. cunku iddalı bir kadrosu var. buyuk ihtimalle iddalı bir dizinin karsısına koyabilirler.mesela salı gunleri obgzk nin karsısına gecebilir gibime geliyor.yada p.tesi

bence pt2 ye koymazlar gibime geliyor. cunku iddalı bir kadrosu var. buyuk ihtimalle iddalı bir dizinin karsısına koyabilirler.mesela salı gunleri obgzk nin karsısına gecebilir gibime geliyor.yada p.tesi

Bencede Sali gününe koymali.. Istanbul'un Altinlari biter veya PT-2'de yayinlanir

bu dizi bi kere p2 de olmaz.perşembe olmaz.eğer perşembe yayınlanırsa ilk 10 a giremez.salı günü nolur bilemem ama o günde işi zor olur.bana göre pazartesi olursa şansı baya bi yükselir.ab de kesin 1.olur.totalde de zirveyi zorlar diye düşünüyorum.pazar günü olursada zirve mücadelesi yapabilir.diğer günler şansı yok.sadece pazar ve pazartesi olabilir.belki salı da.