Emre Ozansoy
Moderatör
Ben hissetmedim ama Avrupa Yakasında oturan tanıdığım bazı kişiler hissetmiş.Hissettin mi?
Ben hissetmedim ama Avrupa Yakasında oturan tanıdığım bazı kişiler hissetmiş.Hissettin mi?
Sabaha karşı olan deprem hiç de 4.8 gibi değildi. Bu aralar Kayseri beşik gibi sallanıyor. Birkaç gün önce de 4.7 büyüklüğünde bir deprem olmuştu ama dünkü onunla kıyaslanamayacak düzeydeydi. Allah daha beterlerinden korusun.
Tek olumlu tarafı depremlerin genelde 5-6 saniye sürmesi. Yoksa daha uzun sürse neler olur düşünmek bile istemiyorum. Kayseri yüksek katlı bina ortalamasında şu anda ilk sırada yer alıyor. Çoğu bina bu zamana kadar olan depremlerden dolayı hasar almış durumda. O yüzden baya tedirginiz diyebilirim.Bu gercekten hic de 4.8'e benzemiyor. 6 üzeri bir depremin görüntüsü gibi sanki. Koca tiri nasil sallamis öyle. O marketin kolonlari da hic iyi degil demek ki ki 4.8 de bile ne hale gelmis.
Mars evi saglam yapar birde Istanbul deprem yasasi varBöyle bir sey nasil mümkün arkadas. 6 saat deprem nedir. 😱
Marmara da 4.1 ṣiddetinde deprem oldu.
Hisseden herkese geçmiş olsun ya