Reis sen zaten İrlanda'da değil misinBen dışardayım hissetmedim
Reis sen zaten İrlanda'da değil misinBen dışardayım hissetmedim
Hayır Türkiye’deyimReis sen zaten İrlanda'da değil misin
HaydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHayır Türkiye’deyim
İstanbul ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi
bende hissetmedim dışardaydımHayır Türkiye’deyim
Yürüyorsan hissetmiyorsun ablam nu aralar cok yokluyor ya geçen hafta burada da aynı şiddette olmuştu merkez üstü konyaydı ondan önce de olmuş okula gitmek için arabadaydık hissetmemişimbende hissetmedim dışardaydım
otobüsteydim sanırım abla o zamanYürüyorsan hissetmiyorsun ablam nu aralar cok yokluyor ya geçen hafta burada da aynı şiddette olmuştu merkez üstü konyaydı ondan önce de olmuş okula gitmek için arabadaydık hissetmemişim
yine mi 😱
Sağ ol abi . Sarsıntıyla uyandım uykumdan , 30 -35 saniye baya sallandık. Allah daha beterlerinden korusun.@Angelica @Cervantes Gelmiş, geçmiş olsun!
@Angelica , @Cervantes geçmiş olsun.
İç Anadolu deprem yönünden risksizdi diye biliyordum meğer belli olmuyormuş. Geçmiş olsun, gecenin o saatinde millet sokağa çıktı mı?Sağ ol abi . Sarsıntıyla uyandım uykumdan , 30 -35 saniye baya sallandık. Allah daha beterlerinden korusun.
Sağolasın , evet dışarıya çıkanlar da vardı. Ancak biz çıkmadık . 1 saat kadar bekledik belki devamı gelir diye sonra tekrar uyumaya çalıştık.İç Anadolu deprem yönünden risksizdi diye biliyordum meğer belli olmuyormuş. Geçmiş olsun, gecenin o saatinde millet sokağa çıktı mı?