Bu bizim Hannibal'ın doktoru değil mi? @Forumdash Şu an izleyecek bir vaktim yok ama ileride izlerim belki. Hem acelesi de yok. 2. sezonu belirsizmiş.
Aynen o kadın, Dr.MuraierHacı Hannibal'da ki kadın değilmi o, dizide buz gibi bakışlarının hayranıydım bende izlerim bu diziyi.
Onay almiş ama tarih belirsiz Hannibal'a çakışmaz umarımBu bizim Hannibal'ın doktoru değil mi?@Forumdash Şu an izleyecek bir vaktim yok ama ileride izlerim belki. Hem acelesi de yok. 2. sezonu belirsizmiş.
bakarım bir ara.The Fall (TV Series 2013–2016) - IMDb
Created by Allan Cubitt. With Gillian Anderson, Jamie Dornan, John Lynch, Aisling Franciosi. A seemingly cold but very passionate policewoman goes head to head with a seemingly passionate father who is in fact a cold serialist in this procedural out of Belfast. The only thing they share is...www.imdb.com
1.Sezon Bitirdim
Diziyi ne zamandır izlemek aklımdaydı. Hatta bi ara (yalan olmasın @OzaN'a demiştim bile). Her neyse dün ve bugun izledim 2 günde kolayca biterebileceğiniz suç/polisi/gerilim dizisi.
Diziye en çok başlama neden olarak Gillian Anderson'ı gösterebilirimKendisine [HASHTAG]#Hannibal[/HASHTAG] 'dan beridir aşk mı diyeyim hayranlık mı diyeyim yoksa başka birşey mi diyeyim bilemiyorum ama kendisine adlandıramadiği duygular beliyorum
Bu dizi de Gillian yine sexapilatisini konuşturuyorduBunu yorumlayacak değilim elbet ama es geçmekte olmaz hani
Dizi çok ağir ilerliyor. Dİzinin genel konusu seri katilin peşinden koşmak ve onu yakalamakken, yandan/alttan işlenen bir başka dava daha oluyor. BU davada zengin kimsenin yediği haltlar bu beni enterese etmeyen senaryoydu oraları izlerken açıkcası sıkılıyordum
Seri katilli kısımlarda diziye pür dikkat odaklığim anlardı. Seri katilimizi "grinin 50 tonu" filminde oynayacak olan Jamie Dornan oynuyor onu söyleyelim. Seri katilin gizlneme biçimini Dexter'a benzetenler var. o yorumlara "ehh biraz" diyeceğim. Jamie Dornan'ın oyunculugu yine "once upon time"'daki gibi seyrciyi etkileyen bir performansı yok. Ekran yüzü sadeceBunu iyi kullanıyorlar o kadar
Genel olarak dizinin ağır işlenişi ve ilgimi çekmeyen kısımlarıyla beni sıksada dizi 4.bölümden sonra tempoya ağirlik veriyor gayet tam seyirci odaklı bir performansa bürünüyor.
Dizinin 2.sezonu ne zaman yayınlanacaği belirsiz ama reyting olarak iyi başlangiç yapmiş.Buna sevindim, yine mini dizi tadında 6 bölümlük olacakmiş
Merak edenlere;
Dizinin Süresi:1 saat (58-59 dk)
Bölüm sayısı:5 Bölüm (ilk sezon)
Sezon sayısı: 1 Sezon (ikinci sezonun ne zaman belirsiz)
Bence bi bakın musait zamanda;
@destere @sürgünüm @OzaN @berkann @yatutarsa @Harunnn60
@primavera 'yı diziye davet ediyorum Jamie Dornan 'ı izlesin filmden önce
hatta @xemrexxx diyorum azcık vucuduna kaliteli diziler girsin hep MY - PLL olmaz
ben bu diziye rastlamıştım güzel bişey izleyelim demiştim hatta, o zaman forumda kimdi tam hatırlamıyorum, dizi için tu kaka demişlerdiThe Fall (TV Series 2013–2016) - IMDb
Created by Allan Cubitt. With Gillian Anderson, Jamie Dornan, John Lynch, Aisling Franciosi. A seemingly cold but very passionate policewoman goes head to head with a seemingly passionate father who is in fact a cold serialist in this procedural out of Belfast. The only thing they share is...www.imdb.com
1.Sezon Bitirdim
Diziyi ne zamandır izlemek aklımdaydı. Hatta bi ara (yalan olmasın @OzaN'a demiştim bile). Her neyse dün ve bugun izledim 2 günde kolayca biterebileceğiniz suç/polisi/gerilim dizisi.
Diziye en çok başlama neden olarak Gillian Anderson'ı gösterebilirimKendisine [HASHTAG]#Hannibal[/HASHTAG] 'dan beridir aşk mı diyeyim hayranlık mı diyeyim yoksa başka birşey mi diyeyim bilemiyorum ama kendisine adlandıramadiği duygular beliyorum
Bu dizi de Gillian yine sexapilatisini konuşturuyorduBunu yorumlayacak değilim elbet ama es geçmekte olmaz hani
Dizi çok ağir ilerliyor. Dİzinin genel konusu seri katilin peşinden koşmak ve onu yakalamakken, yandan/alttan işlenen bir başka dava daha oluyor. BU davada zengin kimsenin yediği haltlar bu beni enterese etmeyen senaryoydu oraları izlerken açıkcası sıkılıyordum
Seri katilli kısımlarda diziye pür dikkat odaklığim anlardı. Seri katilimizi "grinin 50 tonu" filminde oynayacak olan Jamie Dornan oynuyor onu söyleyelim. Seri katilin gizlneme biçimini Dexter'a benzetenler var. o yorumlara "ehh biraz" diyeceğim. Jamie Dornan'ın oyunculugu yine "once upon time"'daki gibi seyrciyi etkileyen bir performansı yok. Ekran yüzü sadeceBunu iyi kullanıyorlar o kadar
Genel olarak dizinin ağır işlenişi ve ilgimi çekmeyen kısımlarıyla beni sıksada dizi 4.bölümden sonra tempoya ağirlik veriyor gayet tam seyirci odaklı bir performansa bürünüyor.
Dizinin 2.sezonu ne zaman yayınlanacaği belirsiz ama reyting olarak iyi başlangiç yapmiş.Buna sevindim, yine mini dizi tadında 6 bölümlük olacakmiş
Merak edenlere;
Dizinin Süresi:1 saat (58-59 dk)
Bölüm sayısı:5 Bölüm (ilk sezon)
Sezon sayısı: 1 Sezon (ikinci sezonun ne zaman belirsiz)
Bence bi bakın musait zamanda;
@destere @sürgünüm @OzaN @berkann @yatutarsa @Harunnn60
@primavera 'yı diziye davet ediyorum Jamie Dornan 'ı izlesin filmden önce
hatta @xemrexxx diyorum azcık vucuduna kaliteli diziler girsin hep MY - PLL olmaz
Ben dememiştirim 😕 Çünkü 2 tanıdık oyuncu başrolben bu diziye rastlamıştım güzel bişey izleyelim demiştim hatta, o zaman forumda kimdi tam hatırlamıyorum, dizi için tu kaka demişlerdi)
en az 8. 5 olmalıydı puanınRectify - Sezon 1
Dizi, kimsenin pek haberi olmadığı sessiz sedasız kendi yolunda ilerleyen bir dizi. Her ne kadar son günlerde gündeme gelse de @Forumdash tavsiye etmese ben diziyi sanırım görmemiştim bile daha önceden.
Sundance Channel'da yayınlanıyor dizi. Biliyorsunuzdur belki film festivali var Sundance adını taşıyan ve o festivalde küçük bütçeli bağımsız filmler gösterime giriyor. İşte bu dizi de tam o filmlerin ayarında bir dizi. Böyle dizileri görmeye alışık değiliz çünkü diziler reyting odaklı işler olduğundan dolayı daha büyük kitleye hitap etmek istiyorlar. Fakat bu kanal sanırım daha farklı bir kitleye hitap etmeyi kafaya koymuş.
Dizinin ilk sezonu sadece 6 bölüm ve 40-45 dakika. Sessiz, sakin çok durağan fakat arkasında sağlam bir konusu olan kendisini izlettiren bir dizi. İçinde sağlam oyunculuklar da barındırıyor. Özellikle Abigail Spencer...
Herkese kolayca tavsiye edebileceğim bir dizi değil ama bağımsız film sevenlerin, sessiz sakin dizi sevenlerin sevebileceği sağlam bir dizi. Keşke daha fazla kişi farkında olsa bu dizinin...
Sezon karnesi:
1 bölüm 9 puan
3 bölüm 8 puan
2 bölüm 7 puan
Ortalama: 7.83
Sezona puanım:
8/10
Zaten o festival de adını o filmden alıyor. Sundance Film Festivalini düzenleyen kişi Robert Redford ve o filmden yola çıkarak Sundance adını vermiş festivale.en az 8. 5 olmalıydı puanın
sundance denince aklıma festivalden çok, butch cassidy and sundance kid filmi geliyor
sundance kanalında the honorable woman varmış @OzaN @Forumdash acaba nasıl bişey? isminde woman varsa güzeldir diziama türkçesi yok sanırım ...
ilk bölümüne bakacağımda sanırım sitelerde yok indirmekmi lazım diziyi ?Zaten o festival de adını o filmden alıyor. Sundance Film Festivalini düzenleyen kişi Robert Redford ve o filmden yola çıkarak Sundance adını vermiş festivale.
Altyazıları çıkıyor dizinin, iyi de eleştiriler alıyor ama yine de başlamaya çekiniyorum doğrusu.
Yoksa mecbur.ilk bölümüne bakacağımda sanırım sitelerde yok indirmekmi lazım diziyi ?
şimdi anlaşıldı kimin diziye tu kaka dediğiYoksa mecbur.
Bu arada @Forumdash The Fall yorumunu gördüm ama sabah sezon yorumu yazmam gerekiyordu bu konuya.
Normalde sezona başlarken önerilir sen sezonu bitirince öneriyorsun dizileri.Dizinin benim pek ilgimi çekmediğini daha önce de söylemiştim. Senin yorumun da öyle çok parlak sayılmaz. Düşünmüyorum izlemeyi şimdilik ama izleyen olursa başlık açarız.
İzlemediğim şeye kötü diyemem sadece ilgimi çekmediğini söylemişimdir.şimdi anlaşıldı kimin diziye tu kaka dediğizamanında the fall için güzel diziye benziyor izlemek lazım demiştim forumdan birisi dizi hakkında kötüdür demişti düşünüyordum kim demişti acaba
yukardaki mesajla artık kimin dediği anlaşılmış bulunuyor
bende bir ara power ı tavsiye etmiştim sonra kendim izlemeyi bıraktım o açıdan erken tavsiye etmemen bence iyidir
Aynenbende bir ara power ı tavsiye etmiştim sonra kendim izlemeyi bıraktım o açıdan erken tavsiye etmemen bence iyidir
konuyu güzel yakalamışlarda uygulamada sanki dağ fare doğurmuş gibi duruyorAynenHem bölüm sayısı az olunca bi çırpıda izleniyor
Power'ı ben indirmiştim ama zamansızlıktan izleyememiştim.Birde dizinin alt yazısı cıkmadan önce merak ettiğim bir dizi olunca bi göz gezdirmiştim oyunculuklar hiç görünmedi gözüme bende izlemedim
"Seviyorsan git konuş bence" diyesim geldi abi.Arrow Season 1
Tek kelimeyle bir efsane doğuyor, yaptığım tespit eserin sahibi gerçekten işini biliyor. Diziyi izlerken hem Batman, Spiderman, Lost gibi dizilerin tadını aldım. Fakat kopyası gibi değil, kendine özgü bir tat gibi bütünleştirmiş hepsini. Yaklaşık 2-3 senedir yabancı dizi izliyorum, Flashforward vardı kendime has belkide şimdi benim için en yüksekteki dizi bu.2. sezon bunu belirleyecek dönem, konu nasıl devam edebilir hiçbir fikrim yok, sadece bir ipucu kötü bir bayan dahil olacak ve onunla savaşacak gibi geliyor..
Roy ileride Arrow'a katılabilir gibi geliyor, bence onu aralarına alacaklar, bu durumda thea'nın işin içine girmesi kaçınılmaz.
Oliver namıdeğer ''Bu şehri hayal kırıklığına uğrattın'' sözüyle taht kazanan yeşil arrow'umuz Adada ki halini çok fazla bale'e benzetiyorum bu arada. Tommy'i kaybetmesi kaçınılmazdı, hayatını sevdiği kadın için feda etti, oliver'e şans tanıdı gibi bir durum oluştu ama ben o kızla yakıştıramıyorum.Flicity herkesin isteyebileceği bir arkadaş türü, çok fazla konuşuyor ama saf ve sempatik biri bence, Oliver'den sonra o gelir benim gözümde Diggle zaten reyis onu söylemenin bir anlamı yok
Buraya gelmeden önce 10 puan verilir mi diye düşündüm, sonra eğer 2. sezon daha iyi olursa kaç puan verebilirim sorusu geldi aklıma, daha öncede söylediğim gibi bana göre bir başyatıp için 10 puan vermekten çekinmem, isterse diğer insanlar beğenmesin. 2. sezonun daha iyi olabileceğini umuyorum. Şunuda tekrar söylüyorum bir efsane doğuyor.
Puanım: 9.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?