Created by Allan Cubitt. With Gillian Anderson, Jamie Dornan, John Lynch, Aisling Franciosi. A seemingly cold but very passionate policewoman goes head to head with a seemingly passionate father who is in fact a cold serialist in this procedural out of Belfast. The only thing they share is...
1.Sezon Bitirdim
Diziyi ne zamandır izlemek aklımdaydı. Hatta bi ara (yalan olmasın
@OzaN'a demiştim bile). Her neyse dün ve bugun izledim 2 günde kolayca biterebileceğiniz suç/polisi/gerilim dizisi.
Diziye en çok başlama neden olarak Gillian Anderson'ı gösterebilirim
Kendisine [HASHTAG]#Hannibal[/HASHTAG] 'dan beridir aşk mı diyeyim hayranlık mı diyeyim yoksa başka birşey mi diyeyim bilemiyorum ama kendisine adlandıramadiği duygular beliyorum
Bu dizi de Gillian yine sexapilatisini konuşturuyordu
Bunu yorumlayacak değilim elbet ama es geçmekte olmaz hani
Dizi çok ağir ilerliyor. Dİzinin genel konusu seri katilin peşinden koşmak ve onu yakalamakken, yandan/alttan işlenen bir başka dava daha oluyor. BU davada zengin kimsenin yediği haltlar bu beni enterese etmeyen senaryoydu oraları izlerken açıkcası sıkılıyordum
Seri katilli kısımlarda diziye pür dikkat odaklığim anlardı. Seri katilimizi "grinin 50 tonu" filminde oynayacak olan Jamie Dornan oynuyor onu söyleyelim. Seri katilin gizlneme biçimini Dexter'a benzetenler var. o yorumlara "ehh biraz" diyeceğim. Jamie Dornan'ın oyunculugu yine "once upon time"'daki gibi seyrciyi etkileyen bir performansı yok. Ekran yüzü sadece
Bunu iyi kullanıyorlar o kadar
Genel olarak dizinin ağır işlenişi ve ilgimi çekmeyen kısımlarıyla beni sıksada dizi 4.bölümden sonra tempoya ağirlik veriyor gayet tam seyirci odaklı bir performansa bürünüyor.
Dizinin 2.sezonu ne zaman yayınlanacaği belirsiz ama reyting olarak iyi başlangiç yapmiş.Buna sevindim, yine mini dizi tadında 6 bölümlük olacakmiş
Merak edenlere;
Dizinin Süresi:1 saat (58-59 dk)
Bölüm sayısı:5 Bölüm (ilk sezon)
Sezon sayısı: 1 Sezon (ikinci sezonun ne zaman belirsiz)
Bence bi bakın musait zamanda;
@destere @sürgünüm @OzaN @berkann @yatutarsa @Harunnn60
@primavera 'yı diziye davet ediyorum
Jamie Dornan 'ı izlesin filmden önce
hatta
@xemrexxx diyorum azcık vucuduna kaliteli diziler girsin hep MY - PLL olmaz