Son Bitirdiğiniz Yabancı Dizi Sezonu ve Yorumu

3 Cisim Problemi sezon 1. Zaten daha 1 sezon var sadece.

Bilim kurgu, gizem, gerilim, aksiyon

İlk başlarda güzel bir gizemle başlayan gittikce içine çekti dizi. Uzaylılarla ilk temas konusunda epey heyecanlandım. Sonra dünyaya duyrulmasi, uzaylıların bunu sanal yolla bildirmesi, içindeki örnekler gündelik hayattan kesirlerle dolu olması diziyi boşa çıkarmıyordu ve heyecan giderek katlandı.

Sezon finaline yakın dizi pek keyif vermedi ve son bölüm boş geçmiş gibi birşey oldu. Dizide yarın kalmislik var. İlk 6 7 bölüme kadar çok güzeldi ama sonrası senaryo bakımından bocalamış hissettim.

Yeni sezon çıkarsa izlerim keyif verirse devam ederim

Reactions: Royal_Highness

Medical Drama hastası olrak bu diziyide izledim.
2005 yılından beri kesintisiz Greys Anatom izlediğim için şuan için onun üzerine bir medical görmedim.

Pulse gelirsek,sıkışmış bir konusu olduğunu düşünüyorum.Dar açılarda geçen bir dizi olmuş.
Aynı kişinin boğuk hikayesi boğdu beni..

Tramva vakalarıda etkilemedi hiç.

Ama bu türü sevdiğim için izledim ve bitirdim.

10 üzerinden 6.

Reactions: Royal_Highness

Instant Star 1 x 12​

eski bir dizi beğendim iyi gidiyor

Konusu
Jude Harrison, G Major'ın şarkıcı/şarkı yazarı yarışmasına katıldığında, işinin harika olacağını biliyor, ancak tüm bu lanet şeyi kazandığını öğrendiğinde şok oluyor! Şimdi, bir kayıt sözleşmesi, yakında yayınlanacak bir single ve yapımcısına olan büyük aşkıyla Jude, kendisinden daha büyük bir dünyada yol alıyor en eski rock n' roll hayalleri. Spot ışıklarının altına itilen Jude, oraya ait olduğunu kanıtlamak için çaresizdir... ama henüz araba kullanacak yaşta bile değildir.

Son düzenleme:

Tim Rozon için başladım abi bu ne yaw huzur evindekileri toplamışlar diziye

konu çok kötü devam etmemesi normal

Son düzenleme:
in a heartbeat

Eski bir dizi 1.sezonluk 21. bölüm ve güzel gidiyor ikiz kardeşlerin küçüğü shawn ashmore var .
Kısa ve öz yorum

Conviction

Bu diziyi iptal ettiler çok güzeldi izlemesi tam baba yerde de ani final yapmışlar sebebi net aslında

Amerikalılar hiçbir zaman gerçeğe ilgi duymamışlardır. Adalet istedikleri ifadesi bir yalandır ve birçok başarısız dava ile birlikte, bunu yüzlerine vurmak elbette yardımcı olmaz.

The Following

sevdiğim özledikçe tekrar ettiğim dizi erken final yaptıklarına sinir olduğum 1.Sezon daha olmalıydı dediğim dizilerin arasın da

Borgia 3.sezon: borgiasla aynı zamanda çıktı diye bunu çok izleyememiştim ; bu da hemen hemen aynı şekilde ele almış hikayeyi ; daha az cesur sadece

lucrezianın ilişkileri ve etkisi daha gerçekçiydi; 3 tane italyan soylu- zengin kocası oldu @serhatt ın hayalini yaşadı diyebiliriz

cesarenin askerliği borgiastan daha iyiydi yavaş yavaş 3.sezon işlediler

gofret kafalı goffredo borgiasta çok yoktu burada daha ön plana çıkmış

point: 8.2

Victoria 3.sezon

Allah sizi dop etsin ben final sezonu diye açtım meğer finalsiz bitmiş

point: 7.5

Reactions: serhatt
İsyan başlayıp kim ölecek kim kalacak diye mi bitirdiler @xemrexxx

Reactions: xemrexxx
gilded age 3.sezon

berthanın son sahnedeki apışıp kalması iyiydi, yani hep istediğini yaptır çocuklarını kakala birilerine cemiyetteki kadınlara söz geçir vb. sıkıcıydı

ms. Astor gibi olacakmış bir gün hala derdi bu

Peggy ve çevresinde dönen zenci hikayesi ilgi çekici değil illa sokuşturmalarına gerek yoktu bence

gladys iyi düşeş oldu kurtardı kendini bu aileden ve cemiyetten ; şimdi ingilterede önünde diz çöküyorlar

oscar ve turner ilgibünç bir çift olacaklar

jack de parayı buldu ama ruhu fakir adamın hala eski evdeki hizmetçilerin peşinde.ss

Marian karakterine o ruhsuz oyuncu nasıl seçilmiş diyordum ki oynayan oyuncu merly Streep in kızı olduğunu öğrendim; HBO bile torpilli oyuncu seçmiş .ss kınadım .ss @bazinga @The_Erinch

Reactions: bazinga

Kimsenin peşine düşmedim hoşt.
Aaaa sen 1490 larda mı yaşıyorsun nasıl düşeceksin😱

Rahmetsiz sistan Çiğdem e de böyle tarihi diziler tavsiye etmiştim ; ilk bölümden şunu anadan üryan görünce tansiyonu düşmüş şekeri çıkmıştı zor toparlamıştı kuduruk

Reactions: serhatt
Aman saçmalamaya başladın ben kaçıyorum hiç çekemem seni.