Son Bitirdiğiniz Yabancı Dizi Sezonu ve Yorumu

Yok almıyım ben 😂

Bu foto bile soğuttu

Bu foto bile soğuttu

Reis’in Hayal dünyası müthiş.
@xemrexxx

O nasıl reklammış öyle 😃

"L’Affaire Bettencourt: Scandale chez la femme la plus riche du monde" ah bettencourt babannem neler çekmiş 90'ından sonra
haberlerden az çok hatırlıyordum , 3 bölümlük belgeselini izledim şimdi de netflixte. dünyanın en zengin gacısı olunca insanın başına neler geliyor milyar milyar eurolar mutluluk getirmemiş
@mrt-06 @The_Erinch @cookies @Carpe Diem @ozmoturk @Zeyno @Dosi

banier isimli pisss lgbtlerin yüz karası herif kadını 917 milyon euro dolandırmış
kızı gerçekten anam anam canım anam dediği için mi mahkeme açıp kadına vesayet kararı çıkarmış yoksa para aşkı mı bilemedim
finansçısı çok değişik biri tek hapis yatan o olmuş işin sonunda ama dediği gibi masum değil bence , lilianne babaannemi biro seviyor gerçekten gibi
hizmetçiler de nankör çıktı yok dinleme cihazı yerkleştir toplantı odasına yok kadından hedeiye daire al sömürmüşler kadıncağızı

bir de politik tarafı var tabi nicholas sarkozy ve 2 bakanına rüşvet verdiği de ortaya çıktı bu dinlemelerle üstüne tüy dikmiş oldular
point: 9.1

Becoming Elizabeth

bu da tek sezon 8 bölümcük. tom abi gençliğinde @serhatt gibi takıldıktan sonra sert haşin erkek olmaya karar verdiği için tarihteki askeri kişilikleri oynuyor hep
bu dizide de amiral olmuş

catherine parr ı akıllı bilirdim ben tarihte neticede henry nin gebertemediği tek karısı oldu ve adam öldükten sonra da hayatta kaldı ama seymourlarla yakın ilişkisi kadını yaktı hem boynuzu yedi hem de lohusalıkta geberdi yazık be

elizabeth, mary, edward ilişkisi iyi anlatılmış. mary i olduğu gibi güçlü yansıtmışlar diğer ikisi küşçük olduğu için daha ergenik anlatılmış

seymour kardeşler böyle düşman mıydı emin değilim, sonunda büyük olan küçük olaının idam fermanına imza attı. dudleyler yılan şeytan resmen .ss

jane grey e çok değinilmemişti diğer dizilerde bu dizide detaylıca göstermişler tahtin 4. ve gayrimeşru varisleri saymazsak 2. adayı olduğunu
o da çok çekmiş

point: 8.8

Sen yaṣlı teyzelere mi merak saldın gıı

Reactions: xemrexxx

Doom Patrol​

Yayın Tarihi: 15 Şubat 2019
Süre: 49dk
Tür: Bilim Kurgu, Dram
Yönetmen: Jeremy Carver , Greg Berlanti , Chris Manley , Kristin Windell , Dermott Downs , Harry Jierjian , Rebecca Rodríguez , Omar Madha , Glen Winter
Senarist: Jeremy Carver
Yapımcı: Greg Berlanti
Diğer Adı: DC Universe Doom Patrol
Yapımı: 2019 - ABD
Sezon: 4
Oyuncular
  • Diane Guerrero – Crazy Jane
  • April Bowlby – Elasti-Girl
  • Matt Bomer – Larry Trainor
  • Brendan Fraser – Cliff Steele
  • Mark Sheppard – Willoughby Kipling
  • Timothy Dalton – Chief
  • Riley Shanahan – Robotman
  • Matthew Zuk – Negative Man
  • Joivan Wade – Cyborg
  • Alan Tudyk – Eric Morden
  • Phil Morris – Silas Stone

Özet ve Detaylar​

Doom Patrol, Robotman, Negative Man, Elasti-Girl, Crazy Jane ve Doktor Niles Caulder’ın maceralarını konu ediyor. Doom Patrol’ün her bir üyesi onlara insanüstü yetenekler kazandıran korkunç kazalar geçirdi. Ancak bu kazalar çeşitli yaralar ve görüntü bozukluklarına da neden oldu. Çeşitli eziyetlere maruz kalan, travma yaşayan bu ekip, Şef sayesinde bir araya gelir. Onlar artık yaşanan tuhaf olayları araştırmak ve dünyayı korumak için zorlu bir mücadeleye atılır. Titans’ın ardından yaşananların ekrana taşınacağı yapımın kadrosunda Brendan Fraser (Robotman), April Bowlby (Elasti-Woman), Diane Guerrero (Crazy Jane), Timothy Dalton (Dr. Niles Caulder), Joivan Wade (Cyborg) ve Alan Tudyk (Mr. Nobody) gibi isimler yer alıyor. Ünlü DC Comics karakterlerinden uyarlanan dizinin senaryosunu Supernatural’dan tanıdığımız Jeremy Carver kaleme alıyor. . Dizinin yürütücü yapımcılığını ise Greg Berlanti ve Geoff Johns üstleniyor.

Süper kahramana değişik bir yorum getiren, başarılı bir dizi. Kendini izlettiriyor.