Benden alıntı yapıp beni etiketlemen?Yorumuma gülmüşsün nasıl bilmezsin.@Forumdash
Ya pardon yanlışlık olmuş.Benden alıntı yapıp beni etiketlemen?
???Ya pardon yanlışlık olmuş.Ama bu seni sevindirdiyse ilk cümlemi görme veya görmemiş say ?A
Bu arada @xemrexxx ’e bildirim gitmedi tepki verip unuttuğu diziyi bilemeyecek.???
biliyoruz heralde
Destereden bahsederken sen de kullan bu yöntemi @Harunnn60 i sinirlendirmemiş olursun
Hadi ordan bee sende
@Harunnn60 Sürekli @destere e bu şekilde spoi yazarak yollar küfür ediyor hissi veriyoryaDestereden bahsederken sen de kullan bu yöntemi @Harunnn60 i sinirlendirmemiş olursun
Bence ayıp birşey yapmışta buzlamızlar gibi ben artık yabancı dizide bile spoi rahat kullanımıcam benim terbiyemi aşıyor bunlarHayır bunu sevdim.
Inline Spoiler
Hayır normal dizinin bölüm hakkında yorumlarını normal spoiler kutusuna al, dizi hakkında lagaluga yapıcaksak sansurluBence ayıp birşey yapmışta buzlamızlar gibi ben artık yabancı dizide bile spoi rahat kullanımıcam benim terbiyemi aşıyor bunlar ?A@Yiğitt @Sherlock Yönetim toplantısı yapalım@mrt-06 @xemrexxx @Forumdash
Hoş durmuyor bence çok çirkin
Uzun yazınca belki evet ama cümle içerisinde böyle kullandiğinda aşiri derece çok güzel duruyor ?Hoş durmuyor bence çok çirkin ?A
@xemrexxx ile konusurkan bir gösterdiği fotodakı adama mal demiştin xemrexxx nasıl buzladın demişti ben bilerek forum dısı yöntemle onu buldun sanmıstımUzun yazınca belki evet ama cümle içerisinde böyle kullandiğinda aşiri derece çok güzel duruyor ?
İşte öyle cümle arasında güzel duruyor
Küfür ettim sanır bakmadan geri kaçarsaİşte öyle cümle arasında güzel duruyorBence ilk denemeyi @destere üzerinde yap
Aynen butonu gelmeli bir an önce bazı mesajlara refleks olarak atasım geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?