Son Bitirdiğiniz Yabancı Dizi Sezonu ve Yorumu

Bu arada @xemrexxx ’e bildirim gitmedi tepki verip unuttuğu diziyi bilemeyecek. :A

Spartacus Sevdim bu spoiler’ı ?
Demek bunu sevdin :A @MasacRE den sonra bir kişi daha @Çiğdem & @serhatt ittifakına katıldı .ss @Dosi @vadikızı @turkuazz @DarkLegenD @Yiğitt @xBUGRAx @Maskeli Fedai
64707

Bence ayıp birşey yapmışta buzlamızlar gibi ben artık yabancı dizide bile spoi rahat kullanımıcam benim terbiyemi aşıyor bunlar ?A:A @Yiğitt @Sherlock Yönetim toplantısı yapalım :A @mrt-06 @xemrexxx @Forumdash
Hayır normal dizinin bölüm hakkında yorumlarını normal spoiler kutusuna al, dizi hakkında lagaluga yapıcaksak sansurlu :A Çooook güzel olmuş. Umarım gitmez:Z Millet bizim goygoyumuzdan şikayetçi hem:A @dreamy @xemrexxx @Yiğitt @Sherlock @mrt-06 @bazinga

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Uzun yazınca belki evet ama cümle içerisinde böyle kullandiğinda aşiri derece çok güzel duruyor ?
@xemrexxx ile konusurkan bir gösterdiği fotodakı adama mal demiştin xemrexxx nasıl buzladın demişti ben bilerek forum dısı yöntemle onu buldun sanmıstım :F

Burda da @dreamy ile konusurkan hakaretleri buzladınız sanmıstım ilk ne oluyor burda diye :A :A :A

@xemrexxx ile konusurkan bir gösterdiği fotodakı adama mal demiştin xemrexxx nasıl buzladın demişti ben bilerek forum dısı yöntemle onu buldun sanmıstım :F

Burda da @dreamy ile konusurkan hakaretleri buzladınız sanmıstım ilk ne oluyor burda diye ?A:A
İşte öyle cümle arasında güzel duruyor:A Bence ilk denemeyi @destere üzerinde yap :F

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
  • Güldürdün
Reactions: Forumdash