[HASHTAG]#Tyrant[/HASHTAG] 1.Sezon(Sezon Finali)
Aslında diziyi bitireli bi kaç gün oldu, bugun bişeyler yazrım öbür gün yazarım derken bugunude geride bırakmadan yapayım
Dizinin yapımcısını Homeland'den olması beni heycana sürükleyecek bir yapım olmasını bekliyordum. Lakin dizinin birkaç yerden olumsuz haberleri gelince biraz üzüldüm
İlk bölümü izlemeden "neden, nasıl?" soruları kafamı kurcaladı durdu. İlk bölümü izledikten sonra "siz ne anlarsiniz" yorumu kafamın içinde yeller estirdi
İlk bölüm itibariyle bizim diziler (töreli yöreli, köylü, agalı, uşaklı) öyle benziyordu ki oturup izlememk elde değildi
Nitekim devamını da getirdim(çok şükür
)
Dizinin yapımcısı her ne kadar Homeland'ci olsa da bu dizide o komplo teorilerini, kurmacaları pek göremiyoruz
Dizi atmasfor olarak iyi ama senaryolar vasatın bi tık üzerindeydi.
İlerisi için ne olur bilemem ama eğer yayın akışı değişmez ve yazlık olarak devam ederse, izleyeceklerim arasında yerini korur.
Bu arada dizinin son 2 bölümünün de Türkiye/İstanbul'da çekildiğini de belirtelim
Puanlamam gerekirse 7 ve 8 arasında gidip geliyorum.
7.5/10 diyerek durumu ortalayayım. Finalin etkisi büyük ölçüde etkiledi.
[HASHTAG]#TheKilling[/HASHTAG] 4.Sezon (FİNAL)
Ahh Linden ahh Holder diyerek finali izledim
En üzülerek, bitmesini hiç istemediğim en kıymetlimiss dizilerinden benim için
AMC'nin belki de yaptığı en iyi, en sevdiğim diziydi. Yine AMC'nin strateji kurbanı olmuş bir dizi
TWD ile reyting rekoru kıran kanal, yine reyting için dizinin ilk sezonunu uzatarak bir nebze olsun dizinin cıvıtmasını sağlamiş ardından düşen reyting acısını biz seyircilerden çıkardi ve diziyi ite kaka bu zamana getirtti ve ipini çekti
TV tarihine en muhteşem ikili olarak adını altın harflerle yazabilirim
Karamasar dizileri/filmleri sevenleri yakalayabilecek bir dizi. Dizinin atmosfer, yartılan ortam,senaryo,oyunculuk da bunlara eklenebilir.
Dizinin IMDB'deki puanı ne olursa olsun yeri bende ayrı ve
9/10 puanı helaliyle hak eden bir dizi.
Hakkı yenilmiş bir dizidir. Bir kere daha altını çizeyim